Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Eljött a szakítás ideje? Jelek, hogy már elmúlt a szerelem

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni...

Drága testvéreim, sziasztok!

Dr. Love, azaz Mr. Soma Bedő újra rendel. Most megint jól odateszem, ti meg megint jól elolvassátok. Ezúttal a „Bori” feliratú aktát veszem elő, és spoiler: a téma nem lesz túl vidám.

Nem tudom, olvastátok-e a múltkori versemet. (Ha nem, itt megtehetitek.) Már akkor sem voltam túl vidám, azóta pedig csak rosszabb lett a kedvem. Para. Őszinte leszek: ebben a pillanatban nem látok túl sok esélyt arra, hogy ennek happy end lesz a vége.

Úgy gondoltam, jó arc leszek, és megkönnyítem a dolgotokat. Szakítani nem szakíthatok helyettetek, de összeírtam pár jelet, amik arra utalnak, hogy jobban teszitek, ha léptek. Le…

Hátrébb csúsztatok a rangsorban?

Előre leszögezem, az még nem cink, ha egyszer-egyszer a haverokat választjátok a közös program helyett. Ez normális. Viszont ha észreveszitek, hogy már a postással, a pékkel és a szomszéddal is szívesebben sztorizgattok, mint egymással, kezdhettek aggódni.

Naptárpara

Hogy a pasik képtelenek megjegyezni időpontokat, akkora kamu, mint ide a román határ. Ami fontos, azt észben tartjuk bármi áron. Nyugtathatjátok magatokat egy rossz kifogással, a valóság ugyanaz marad. Ha elfelejti az évfordulótokat vagy a szülinapotokat, elég egyértelmű a dolog. Annak is hullaszaga van, ha lányként nem vagytok rápörögve a közös dátumokra.

Figyeljétek a telefont!

Megvan, mikor valaki olyan helyre teszi a telóját, ahová ember fia sosem tenné? Az baj. A háttérben valószínűleg egy harmadik fél áll, jobban mondva az ő üzenetei és hívásai. A másik oldalról pedig: rég rossz, ha olyanról beszéltek mással, amit a pasitok/csajotok előtt nem vállalnátok fel.

Nulla mondanivaló, ugyanannyi figyelem

Nap végén megbeszélitek, mi történt a másikkal? Ha észreveszitek, hogy nem igazán éreztek késztetést arra, hogy meséljetek, helyben vagyunk. Annál már csak az rosszabb, amikor végig hallgatjátok a leadott sztorit, de igazából szívesebben néznétek azt, ahogy az udvaron nő a fű.

A legszebb szó a világon

Ha már a „smarni”, „stelázsi” vagy a „kajlincs” szavakat (fogalmam sincs, mit jelentenek, csak beírtam a Google-be, hogy „ritka szavak”) is gyakrabban használjátok, mint a „szeretlek”-et, inkább engedjétek el a dolgot!

Alapigazság, hogy minél régebb óta vagytok együtt, annál nehezebb szakítani. Viszont ha minden döglött dolgot életben akarna tartani az emberiség, még mindig videokazettán néznénk Arnold Schwarzenegger „Zs” kategóriás akciófilmjeit. Nagyon jó világ lenne. Inkább szedjétek össze magatokat, nem akarom még egyszer megnézni a Terminátort!

#szomorúság, #könnycseppek,

Soma papa