Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

A csajok tényleg a bunkó pasikat szeretik? Itt a válasz!

Hányszor, de hányszor hallottuk már...

Szevasztok, tesikéim!

Kristóftól hallottam Berni elméletét, miszerint a fura csajok a még furább pasikra buknak. Ezt nem kommentálnám, de nekem is van egy hasonló hipotézisem. Így szól: hatalmas kamu, hogy a csajok csak a bunkó pasikat szeretik.

Nyilván ti is hallottátok már valamelyik spanotoktól, hogy mennyire rossz az élet, hogy a lányok csak a nagyképű, flegma csávókra gerjednek. Továbbmegyek, valószínűleg olyan ismerősötöktől hallottátok, aki véletlen pont szingli. Mondom, véletlen. Most elmondom, miért nincs igazuk, és adok a kezetekbe egy fegyvert, amit nyugodtan dobjatok majd rájuk, ha legközelebb kinyitják a panaszcsapot.

Röviden

Ez akkora hülyeség, hogy olyat még a Föld nem hordott a hátán.

Hosszabban

A hibát azokban az emberekben kell keresni, akik ezt az egészet elkezdték terjeszteni. Ugyanis az ő fejükben nincs rendben valami.

Az sikertelenség elkeseredettséget szül, az elkeseredettség pedig kifordítja magából az embert. Az önmagából kifordult ember pedig nagyon könnyen képes összehordani baromságokat. De mi ad alapot az ehhez hasonló elméleteknek?

A kulcs a somagabizottságban és a határozottságban van. (Ami jó, ha a csajoknál is megvan.) A határozottság nem egyenlő a bunkósággal, ahogyan a határozatlanság sem húzza magával a romantikát.

Tehát adott főhősünk, akit lenyomott egy nála sokkal határozottabb, magabiztosabb karakter abban a bizonyos versenyben, ami a közös kiszemeltért folyik. Van ilyen. Mit lát a legyőzött harcos ebből a roppant egyszerű szituációból? Hogy az a szemét lány nem őt választotta, őt, aki minden kívánságát lesné és teljesítené, hanem azt a másik szemetet, aki olyan lekezelő vele. A két szemét összeillik.

Na, itt van a félreértés! Ezek a srácok próbálják megvédeni saját magukat úgy, hogy a sikeresebb felet leértékelik. Szerintetek van olyan ember a világon, aki szereti, ha bunkón viselkednek vele? Ez elég logikátlan lenne.

Jó tanácsom srácoknak: ne mással foglalkozzatok, magatokban keressétek a hibát!

Jó tanácsom csajoknak: hallgassatok a szívetekre, ne foglalkozzatok a csávókkal, akik ilyen marhaságokat terjesztenek!

(Ismét bocsi, Rozi, hogy lenyúltam a fotódat. Majd meghívlak valamire a büfében.)

#puszi, #ölelés,

Soma papa