Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezeket a ruhákat utálják a pasik a csajokon

Könyörgöm, csajok! Csak ezeket ne...

Csá, csajok!

Ez most csak nektek szól speciálba a divatrendőrség felkapcsolja a szirénákat és járőrözni indul. Komolyan, úgy érzem, annyit olvastam Míra divattal kapcsolatos bejegyzéseit, hogy már a legmagasabb szinten vagyok trendből.

Mint újdonsült divatpápa úgy döntöttem, meghirdetem az üldözést néhány ruhadarabra. Azokra, amiket ha felvesztek, a stíluspokol kénköves bugyraiban fogtok perzselődni örökké, és még annál is tovább. Lássuk, mik ezek!

Magasszárú edzőcipő

Neee, rémálom! A magasszárú edzőcipő megtestesít mindent, ami miatt az emberiség egyszer el fog tűnni a Föld felszínéről: ostoba és túl nagy. Ha meglátok egyet, erősebb fájdalmat érzek a szememben, mintha Csabika beledöfte volna a körzőjét.

Boyfriend farmer

Félreértés ne essék, felőlem mindenki azt vesz fel, amit akar, de a boyfriend farmert én inkább a vicckategóriába sorolnám. Nagyon meg kéne erőltetnem magam, ha előnytelenebb női ruhadarabot kéne mondanom nála. Inkább hagyjátok meg a pasiknak…

Magas derekú farmer

Merénylet a jó alak ellen. Olyan, mintha lenne egy szép kocsitok (ezek vagytok ti), amit mintha direkt el akarnátok rontani azzal, hogy borzasztóan ronda alufelniket (ez a magas derekú farmer) tesztek rá. Az összkép így is jó lesz, de a lépés attól még teljesen logikátlan, mert lehetne brutálisan jó is.

Oversize pulcsi

Na, ez tipikusan az a cucc, amiről elhiszem, hogy kényelmes! Nem szorít, nem feszül sehol. Gondolom, olyan, mintha félmezkó csapatnátok, csak azért mégis van rajtatok valami. Otthonra a mackó mellé oké, emberek között már nem erőltetném.

Túl sok kiegészítő

Főleg akkor idegesítő, amikor egy rakás fémkarkötőt húztok fel a kezetekre. Ettől olyan hangja lesz a puszta léteteknek, mint a IX. kerületi lomtalanításnak. Csörög, zörög, kattog, IDEGESÍT!

Bilihaj

Vagy ahogy ti ismeritek: bobfrizura. Jó, ez nem ruhadarab, de attól még utálom. Természetesen nem az ízléses verzióról beszélek. (Mert okosan ez is lehet szép.) Attól tudok kiakadni, amikor meglátok valakit futurisztikus bobhajjal. Fogalmazzunk úgy, hogy nem a legvonzóbb…

Természetesen a lista full szubjektív. Nyugodtan lehet vele vitatkozni, csak semmit nem fogtok elérni. Tudjátok, ez az én blogom. Nyugó, csak viccelek! :DDD Írjátok meg a véleményeteket, mindig érdekel!

#puszil, #ölel,

Soma papa