Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Így szedd fel a kiszemelted – tippek szingliség ellen

A karácsonyt lehet, de a Valentin-napot már nem fogod egyedül tölteni.

Szevasztok, drága tesomáim!

Engedjétek meg, hogy kellemes ünnepeket kívánjak nektek, és megköszönjem, hogy ennyien olvassátok a blogomat! Tankoljatok fel halászlével, egyetek töltött káposztát, hozzatok bejglit, és indulhat a csapatás! <3

És a mai bejegyzés:

A szerelemdoktor újra rendel, és ma az egyik legcsúnyább betegségre hoz ellenszert. Ha felszálltok a vasárnap 18:00-ás járatra, talán már úgy szálltok le róla, hogy van valakitek. És bizony felszálltatok rá. Honnan tudom? Ez a cikk a járat.

Bizony, most már akarva-akaratlanul birtokosai lesztek az ősi tudásnak, ami eddig apáról fiúra szállt. Én mondjuk, nem fateromtól hallottam a tippeket, hanem külföldi oldalakon olvastam őket, de a lényeg ugyanaz: működnek, és meg fogjátok őket tanulni. Na, nyomassuk!

1. Mosoly

Gyerekek, a legfontosabb! Akkor is mosolyogjatok, ha épp vesztésre álltok az élet nevű játékban. Egy mosolyban benne van minden. Somagabiztosság, boldogság, pozitivitás. Meg fogtok lepődni, mennyit számít egy ilyen apróság. A boldog emberek vonzóak. Lehet, hogy csak egyetlen mosolyra vagytok életetek párjától.

2. Beszélni, beszélni, beszélni

Nem sokat, de azt a jó időben. Ha csak várjátok, hogy kialakuljon köztetek valami, sosem lesz semmi. Nektek kell mennetek, meg kell mutatnotok, hogy igenis léteztek! Van egy focis mondás, egyszer Mikikétől és Bálinttól, a csajozás pápáitól hallottam: kapura lövésből lesz a gól. És ez nagyon igaz. Bátornak kell lenni, próbálkozni kell!

3. Titokzatosság

Ne tegyetek ki mindent a kirakatba! Ha egy film trailerében elmondják, hogy a végén úgyis minden jóra fordul, hányan fognak beülni a moziba? Ez az…

Legyetek titokzatosak! Rejtsetek el valamit a pasik/csajok elől, amit felfedezhetnek. Ez lehet egy-egy tulajdonság, néhány titok magatokról, a lényeg, hogy prémium infó legyen, és csak nagyon kevesen tudjanak róla.

Ha jó pillanatban elmondjátok a kiszemeltnek, ezzel bekerül egy úgynevezett titokspirálba azt fogja érezni, kapott tőletek valamit, amit vissza kell adnia. Rövid időn belül elő fog állni egy titokkal magáról.

4. A harcos legveszélyesebb fegyvere az elméje

Használd az agyad! Találj ki egy becenevet, amit kettőtök közös múltjából szedsz elő egy vicces sztori, kedvenc állat, bármi segíthet. Ha megvan, nevezd át őt erre Messengeren, és kezdd el így hívni a való életben is.

A birtoklás első jele az, hogy nevet adunk valaminek. Így a másik fél azt fogja érezni, hozzátok tartozik. Ha ő is kitalál nektek nevet, zöld az út. Ha nem erőlteti a témát, még nem érdeklitek őt eléggé. Akkor durvább vizekre kell evezni.

5. Durvább vizek

Ha hatástalan volt a figyelem, ne adjatok többet belőle! Nem lesz egyszerű, de tegyetek út, mintha a delikvens nem létezne. Flörtöljetek másokkal! Éreztessétek vele, hogy mit veszített azzal, hogy nem válaszolt időben a jelekre! Talán így észhez tér…

#soksikert, #szurkolok,

Soma papa