Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Az 5 legjobb hely, ha pasizni akarsz

Tuti helyek, ahol ha megjelensz, a szingliség távozik...

Szevasztok, dilik!

Rossz egyedül? Jó lenne hozzábújni valakihez? Örülnétek, ha valaki úgy nézne rátok, ahogyan senki másra a világon? Nevetni fogtok, de eddig csak azért nem találtátok meg az igazit, mert rossz helyen kerestétek.

Soma papa ma térképet ad a kezetekbe. Egy olyan térképet, amin ha el tudtok igazodni, az örök boldogság, jókedv és szeretet vár rátok. Nyugi, nem kell földrajztudósnak lennetek, hogy le tudjátok olvasni róla a koordinátákat és irányokat, elég, ha a szívetekre hallgattok. Indulhat az utazás? Öveket becsatolni, jönnek a legjobb (téli) pasizós helyek!

1. Házibuli

Klasszik. Jó hangulat, ismerősök és az ő ismerőseik. Nincs belépő. Nem üvölt a zene, mint a gagyi szórakozóhelyeken. Senki sem lesz veletek bunkó, mert szegről-végről csak ismerősök vagytok…

Itt minden adott ahhoz, hogy leszólítsatok egy somagányos, helyes pasit. Már csak egyetlen dologra van szükségetek: egy házibulira. Pro tipp: ne ti szervezzétek, azzal csak a baj van! Kérjétek meg az egyik barátnőtöket!

2. Konditerem és uszoda

Mens sana in corpore sano. = Ép testben ép lélek. Ne kérdezzétek, honnan tudok ilyeneket. Maradjunk annyiban, hogy két alvás között néha figyelek is órán. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy tökéletes pasikat találjunk nektek. Azokat pedig ezen a két helyen biztosan lehet.

Aki szán időt a testére, jó eséllyel belül is rendben lesz. Egy pasi pedig, aki kívül-belül topon van (mint én), igazi főnyeremény. Arról már tényleg csak másodsorban beszélünk, hogy csak előnyötökre válik, ha ilyen helyekre jártok.

3. Korcsolyapálya

Vicces így leírva, de annál sikeresebbek lesztek, minél gyengébben koriztok. Nem mondom, hogy szándékosan csússzatok bele csávókba, mert az sérülésveszélyes lenne. De azt igen, hogy sokkal nagyobb eséllyel hívjátok fel somagatokra a figyelmet egy laza koccanás után – főleg ha még sérülést is színleltek. Utána kis ápolás, korileckék… Tehát csússzatok bele szándékosan csávókba! :DDD

4. Kutyafuttató

Na, azt már tényleg nem javaslom, hogy csak ezért vegyetek kutyát, mert az állattartás hatalmas felelősséggel jár. De kölcsönkérhetitek valamelyik ismerősötök négylábúját, örülni fog, hogy nem neki kell sétáltatnia.

Az állatbarát emberek könnyen barátkoznak, szeretnek beszélni kedvencükről. Arra azért figyeljetek, hogy tanuljátok meg a kutya „paramétereit”. Nehogy hülyeségeket beszéljetek, mert akkor minden visszafelé fog elsülni!

5. Kocsmai sportközvetítések

A joker! Ugye nem kell mondanom, hogy az egy négyzetméterre eső palik száma itt a legmagasabb? És ugye azt sem, hogy egy sporthoz értő lány mindennél vonzóbb? Szánjatok egy kis időt a foci tanulmányozására, higgyétek el, meglesz az eredménye! Ha itt nem találtok pasit, akkor sehol.

#hajrá, #szurkolok,

Soma papa