Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ciki dolgok, amiket jobb, ha nem csinálsz Facebookon

Tényleg, a saját érdekedben...

Szevasztok, testvéreim!

Nagyon nagy királyság, ahogy megnyomtuk a 2017-es évet. A SomGer Prod. menedzsmentje úgy döntött, 2018-ban is folytatódhat a Soma blog. Ugyanaz a lendület, ugyanaz a hangvétel, ugyanaz minden, csak az évszám más. Adom!

Az idei év első témája többeket érzékenyen fog érinteni. Igen, lesznek olyanok, akik magukra fognak ismerni. Lesznek olyanok, akik fel fognak ezen háborodni. És lesznek olyanok, akik emiatt fognak megváltozni. Legalábbis remélem, mert ezért koptatom a klaviatúrát. A legcikibb online szokásokat hoztam el nektek.

Az én pasim/csajom a legjobb a világon

Ja, meg az enyém, meg az övé, meg a harmadiké, meg a negyediké. Mindenkinek a sajátja a legjobb (kivéve, akinek nem), mégsem kürtöljük ezt világgá. Nincs annál cikibb, mint amikor Facebookon vagy Instagramon éli valaki a szerelmi életét. Plusz ha valamiről bizonyítani kell, hogy milyen jól működik, az nem is működik annyira jól…

Elegem van…

Panasz a szomszédra, az exre, a főnökre, a postásra, a villanyszerelőre, a díjbeszedőre, a rendőrre, és még sorolhatnám. Hahó! Nemcsak nektek, mindenkinek vannak gondjai! Az már csak hab a tortán, amikor a másik fél megjelenik a poszt alatt, és elkezdődik egy jó vita. Súgok: az ismerősök ilyenkor röhögve küldik egymásnak a screenshotokat.

Kondis, életmódváltós

Hahahahahahahhaha! Januárban ezek a posztok különösen megszaporodnak. Konditeremből ki, salátabárba be, diétára fel! Szerencsére már februárra normalizálódik a helyzet. Mindenki rájön, hogy az újévi fogadalmát nem tudja betartani. Milyen meglepő…

Üzengetés

Üzengetés. Facebook-posztban. Nem Messengeren. Facebook-posztban. Emberek képesek kiírni MINDENKINEK olyan dolgokat, amiket SENKI sem ért, csak EGY BIZONYOS másik ember. Miért? De tényleg! Miért kell ezt néznem? Beszéljék már meg privátban!

Akik fényt kapnak

Emberek, akik a világ legnagyobb titkait megtalálják becsapós nevű weboldalakon. És el is hiszik, hogy most jól elolvasták, ki irányítja a világot, ki lopja el alólunk a földeket, ki mérgez bennünket halálra. Majd megosztják, ezzel nyíltan felvállalják, hogy el is hiszik. Logikus. Ha világirányító, földellopó, embermérgező reptilián lennék humanoid formában, pontosan ilyen oldalakra rejteném el az összes titkomat.

Álnevek

Nem részletezném. Nagy Tominak hívják, de Tomika Grande a neve Facebookon. Hihetetlen.

Na, első körben ennyi, van még egy rakat cucc a fejemben, de nem akarom tovább rabolni az időtöket, mert az legalább olyan idegesítő lenne. Ha jók lesztek, kaptok egy második részt.

#cink, #puszi,

Soma papa