Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Egy pasi véleménye a Tinderről

Jobbra vagy balra húzol?

Na, szevasztok, királyok!

Ma felvesszük a búvárszemüveget, hátunkra csapjuk az oxigénpalackot, és fejest ugrunk a netes-mobilos randiappok óceánnak hitt mocsarába. Nem ígérem, hogy élve fogunk kikecmeregni a homokos, párkapcsolatokkal és napsütéssel teli tengerpartra, de próbálkozni azért szabad…

Tinder, Badoo, Twoo és társaik. Mind ismerjük a működésüket, mind ismerünk olyat, aki már próbálta őket. Sőt, olyanok is vannak köztünk, akik jelen pillanatban is használják őket. Ciki, vagy nem? Nemrég én is körbenéztem rajtuk, és van véleményem.

A véleményem pedig az, hogy ciki is, meg nem is. Totál emberfüggő az egész. Nézzük előbb a ciki oldalát!

Belefutottam egy olyan csajba, aki a pasijával volt fent a képen. Ne már, komolyan?! Tökre értem, hogy mi a cél (remélem, hogy ti is!). Már alapból ciki, hogy valaki meg akarja csalni a párját, de lépjünk túl rajta! Ahogy azon is, hogy ilyen appokon keresi ehhez a partnert. De hogy ahhoz van képe valakinek, hogy mindezt olyan fotóval teszi, amin a megcsalt fél is rajta van, számomra feldolgozhatatlan.

Beszéljünk azokról a csajokról is, akik láthatóan még köszönőviszonyban sincsenek a 18. életévükkel, de 22-25 évesnek vannak feltüntetve. Ez megint a „Hú, *******” kategória! Nem vagyok benne biztos, hogy ők tudják, milyen célból is jöttek létre eredetileg ezek az alkalmazások. Annyi időtök van még, ne itt keressétek az igazit!

Mert amúgy meg lehet találni Tinderen is az igazit, csomó sztorit lehet hallani róla. A kulcs abban rejlik, hogy számolni kell a csalódással. Bele van kódolva a rendszerbe. Kép alapján ítélsz, próbálod a legjobbat feltételezni a másikról. Aztán – ha te is szimpatikus vagy – jön a beszélgetés és a pofára esés, hogy mégsem olyan az ember, mint álmaidban.

De ha mégis minden passzol, akkor a személyes találkozón derül ki, hogy akkora kamu képet töltött fel magáról, mint ide a Blaha. Ezeket a csalódásokat tudni kell kezelni. Nem gáz, ha nem jön be a másik, de ezt fel kell tudni dolgozni.

Ha elfogadtok egy jó tanácsot: ne fussatok neki nagy elvárásokkal a bulinak, akkor nem érhet titeket csalódás!

#pá, #puszi,

Soma papa