Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

10 jel, amiből kiderül, hogy odáig van érted a pasi

Vedd már észre, hogy beléd van esve!

Szevasztok, testvéreim!

Ma leginkább a lányokhoz fogok szólni, de azért a srácok se kattintsanak el! Jó lesz majd ez a tudás csajozáshoz. A nők bírják azokat a pasikat, akik új dolgokra tudják őket tanítani. Ha egy lányismerősötök zátonyra fut a szerelem tengerén, jöttök ti, és lökitek majd a Soma blogban olvasott okosságokat. Néhány óra múlva minden ajtó nyitva áll majd előttetek.

A pasik többsége majd’ megszakad, hogy eltitkolja érzéseit a világ elől. Azt gondolják, ha kiderül róluk, hogy el tudnak érzékenyülni, tudnak szerelmesek lenni, már rögtön a földkerekség leggyengébb élőlényei közé sorolják őket. Nyilva.

A nagy titkolózás ellenére is van pár jel, amiből le lehet vágni, hogy bizony még a két lábon járó Y kromoszómáknak is el lehet rabolni a szívüket. Ezeket fogom ma felfedni. Szóval csajok, ti jegyzeteljetek, pasik, ti meg tanuljatok lélekbúvárkodást. Na, lássuk!

1. Időt szakít rád

Akkor is, ha fáradt. Akkor is, ha más dolga lenne. Akkor is, ha esik. Akkor is, ha fúj. Érzed, hogy te vagy neki az első. Ha téged saját maga elé helyez, nyert ügyed van.

2. Meglep

Mindent okkal csinál. Az ok pedig nagyon egyszerű: te. Pontosabban a mosolyod. Egy szerelmes pasi bármijét odaadná neked, csakhogy nevetni lásson.

3. Úgy vagy jó, ahogy vagy

Egy percig sem kérdőjelez meg téged. Úgy szeret, ahogy vagy. Imád akkor is, amikor olyan ruhát viselsz, ami neki kevésbé tetszik. Számára akkor is te vagy a legszebb, és ezt szóvá is teszi.

4. Imádja a hibáidat

Szeplős vagy? Felszaladt pár kiló? Egy korábbi sérülés miatt heges a bőröd? Őt ez egyáltalán nem zavarja.

5. Érdeklődik

Egyszerűen imád téged hallgatni. Ha a világ legunalmasabb sztoriját meséled neki, ő akkor is feszülten figyel. Minden érdekli, ami te vagy.

6. Alvás

Amikor együtt alszotok el, átölel. Nyilván nem fog így feküdni egész éjszaka, csak addig, amíg el nem nyomja az álom. Ha ez történik, az azt jelenti, ragaszkodik hozzád.

7. Megérint

Minden egyes alkalmat kihasznál, hogy testi kontaktust létesítsen veled. Az apró érintések, simogatások minden szónál többet árulnak el.

8. Csók

Olyan hosszan csókol, hogy kis túlzással az első nyugdíját is úgy fogja átvenni, hogy összeér a szátok. Közben magához húz, és megáll az idő.

9. Beszél rólad 

Otthon, a suliban, a munkahelyen, a barátainak, MINDENKINEK. Egyszerűen azért, mert imád rólad beszélni. És hidd el, tudni fogod, hogy beszélt rólad. Vagy ő mondja el, vagy az, aki végighallgatta.

10. Utazni akar veled

Arról beszél, hogy felülne veled egy repülőre, és elmenne veled Ázsiába vagy Csehországba (vagy a világ bármelyik pontjára, de most pont ez a kettő jutott eszembe).