Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Elárulom 7 pontban, hogyan kell jól csókolni

Tippek kezdőknek és haladóknak.

Szevasztok, testvéreim!

A mai napon nyelvészkedni fogunk. Nyugi, nem lesz sem mondatelemzés, sem fordítgatás. Újra Dr. Love nevű alteregóm fogja átvenni az irányítást a kezem felett, és papírra (vagyis monitorra) veti legdurvább gondolatait. Hogy mi lesz a végeredménye ennek az ámokfutásnak? Azt én sem tudom, de Somámor már hegyezi a mérgezett nyilait…

Na, ma a második legszebb dologról lesz szó, amit az ember a szájával csinálhat. Az első természetesen szent és sérthetetlen. Úgy hívják, hogy evés, és örökké a toppon is fog maradni. Van viszont valami, amit ha jól csinálsz, szorossá teheti a versenyt. Ez nem más, mint a csók. Elmondom, hogyan kell jól csinálni.

1. Ki kezdeményez?

A tökéletes csókot a tökéletes pillanat szüli. Nincs varázslat – felesleges görcsölni azon, hogy a fiú vagy a lány kezdeményezzen. Érezni fogjátok, mikor jön el A Momentum. Persze lehet némi ráhatásod a dolgokra. Próbáld úgy alakítani a dolgokat, hogy kettesben maradjatok!

Sokak szerint a csók legjobb része nem maga a csók, hanem az azt megelőző pillanat. Egyszer hallottam, hogy valaki azt mondja rá, hogy „a dobpergés”. És tényleg ez a legjobb szó rá. Egy semmihez sem hasonlítható érzés, amit újra és újra át akartok majd élni.

2. Lépésről lépésre

Nem kell kommandós módjára ajtóstól rontani a házba. Simogasd meg a másik arcát, és nézz mélyen a szemébe! Először kezdj apró puszikkal a nyakra és arcra, majd jöhet külön a felső és külön az alsó ajak. Ha ezek megvannak, mehet a csók, amikor mindketten kinyitjátok a szátokat.

3. Kell a nyelv vagy sem?

Semmi sincs kőbe vésve. Csókolóztam már így is, úgy is. És tudjátok, mi az érdekes? Totál emberfüggő, hogy kivel melyik a jobb. Ha ki szeretnéd próbálni, csak finoman dugd át a nyelved a másik szájába. Nem fog meglepődni, valószínűleg ő is akarja, csak nem meri elkezdeni.

Arra azért figyelj, hogy ne legyél túl gyors és durva! Vedd fel a partnered tempóját. Ha úgy darálsz a nyelveddel, mint egy rossz betonkeverő, nem fogsz nagy sikert aratni, max. egy építkezésen…

4. Hahó, van kezed is!

Szerinted melyik a jobb: ha a kezed lóg, mint Pistike matekóráról, vagy az, ha használod is valamire? Persze, hogy az utóbbi. Srácok, ti húzzátok magatokhoz a csajokat a derekuknál fogva! Csajok, ti pedig karoljátok át pasit fent, a nyaka körül!

5. Fogas kérdés

Mi van, ha koccan a fog? Igazából semmi, csak nagyon tud fájni. Világi cink, de nekem egyszer letört így egy darab az egyik első fogamból. Nem győztem magyarázkodni a fogorvosnál, hogy kemény volt a mogyoró, amit ettem. Gondolhatod…

Amúgy csak akkor koccanhattok össze, ha egyszerre mozdítjátok a fejeteket, vagy túl nagy lendülettel közelítitek meg egymást. A lényeg, hogy nem kell parázni. Nem tudja meg senki, a másiknak is ugyanolyan kellemetlen, mint neked. Ezen ne akadjatok fenn!

Ja, és haraphatsz is ám a fogaiddal. Például alsó vagy felső ajkat – nyilva nem a sajátodat. De ezt csak óvatosan, finoman!!!

6. Mi a jó tempó?

Ezt is embere válogatja. És bármilyen meglepő, erről sem ciki beszélni egymás közt. Szólj nyugodtan, ha te gyorsabban vagy lassabban szeretnéd.

7. Meddig tart a tökéletes csók?

A jó válasz természetesen az lenne, hogy örökké. De valljuk be, hülyén nézne ki, ha hátralévő életünket csókolózva élnénk le. Én azt mondom, hogy inkább rövidebbeket toljatok, így mindig vágyni fogtok a következőre. J

Haha! Akkor jó csókolózást mindenkinek, már csak arra kell figyelni, hogy ne én jussak eszedbe a következő alkalomkor :DDD

#csók, #csók, #puszi, #puszi,

Soma papa