Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amit a pasik keresnek a csajokban

A kérdés csak az, hogy megtalálják-e...

Szevasztok, tesikéim!

Tegnap olvasgattam az új randiblogot, amiben bárki kérhet segítséget egy bizonyos Randigurutól. Állítólag Geri öccse, Mikike és a haverjai állnak a dolog mögött. A szomorú az, hogy ezt el is tudom képzelni…

De amúgy egész hasznos a cucc, még ha Mikike csinálja, akkor is. Majd hesszeljétek be, ha van időtök. Itt megtehetitek. Szóval ennek kapcsán kezdtem el agyalni, hogy mégis mik azok a dolgok, amiket én mint pasi keresek egy csajban. Találtam is párat. Fogadjátok sok szeretettel!

1. Humor

Ugye ezt nem kell részleteznem? A srácok megrekedtek a szellemi fejlődésben valahol 5 és 6 éves kor között. Felnőttként is imádnak hülyülni, ökörködni, minden ostobaságon rihegni-röhögni. És ez életük végéig így is marad. Már csak egyetlen dologra van szükségük: egy olyan társra, aki szakad a rossz vicceiken, ne adj’ Isten képes még mondani is pár ilyet.

2. Visszaigazolás

Mit imádnak a pasik a rossz viccek és a csajok után (vagy előtt) a legjobban? (Ha most rávágtad, hogy az evést, akkor tudsz valamit. De kivételesen nem a kajára gondoltam.) Hát persze, hogy magukat!

Minden csávó csipázza, ha „istenítik őt”. A legegyszerűbb, ha úgy tekintesz a férfi egóra, mint egy fára, amit mindennap öntözni kell. Csak víz helyett itt szép szavakat kell „használni”.

3. Függetlenség

Függetlenség alatt azt értem, hogy a srácok nem akarnak olyan csajt, akik 0-24-ben rajtuk lógnak. Ezt tanúsíthatom. Legyenek barátaid, legyen önálló életed, ne ragaszkodj folyton a közös programokhoz, és ne tapadj a másikra!

Általában a csajok jönnek mindig az „énidő” nevű baromsággal, de néha nekünk, pasiknak is szükségünk van rá. Csak nem merjük mondani. Ilyenek vagyunk…

4. Törődés

Ha van életképtelenebb és esetlenebb élőlény egy lábatlan százlábúnál, akkor az a férfiember. Szörnyű, de a palik imádják, ha valaki alájuk/eléjük/föléjük/melléjük/hozzájuk teszi a dolgokat. Ezt az anyukájuktól megkapták kiskorukban, és onnantól a világ összes nőjétől elvárják.

5. Közös érdeklődés, de…

Régi közhely, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Igaz is, de kell egy kis fűszer a nagy ellenkezés tetejére. Nagyon jó, ha tudtok közös programokat szervezni, de ne felejtsétek el, ha mindenben egyetértetek, akkor nincs kommunikáció – ellaposodik a dolog, kiaszik a tűz. Az emberiséget mindig is a viták vitték előre. A vita – megfelelő keretek között – igenis jó tud lenni, hiszen megoldásokat szül. És ugye a békülésnél nincs is jobb…. Szóval vitázzatok bátran! 🙂

#békesség, #szeretet,

Soma papa