Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Az 5 leggyakoribb tévhit a nőkről

Lehet, hogy te is el vagy tájolva.

Sziasztok, testvéreim!

Soma papa Géza újra a házban, itt vagyok mindig, ha gáz van. Ma csak a lányokról lesz szó, de nem csak a lányokhoz fogok szólni. Ha pasi vagy, azért olvass tovább, hogy ne legyen káosz a fejedben; ha csaj, akkor pedig azért, hogy még véletlen se vedd komolyan ezeket a „vádakat”!

Rengeteg srácot ismerek, akik előadják, hogy ők bizony mindent tudnak a csajokról. Általában ezek a fiúk megkeseredetten próbálják beskatulyázni az összes lányt a világban – több vagy (általában) kevesebb sikerrel. Ennek hátterében főleg az áll, hogy visszautasította őket valamikor valaki, ezért nagyon, de nagyon dühösek. Elhoztam pár általuk terjesztett megfejtést a csajokról. Sírjunk együtt!

1. A csajok állandóan salátát esznek

A fentebb említett réteg gyakran szajkózza, hogy ti csak salátát esztek, mert minden mást utáltok. Húsok közül szerintük pedig csak a csirkemellet szeretitek, a többire rá sem néztek. Mindig felmegy a vérnyomásom, amikor ilyen hülyeségeket hallok.

Egy: Mi köze van hozzá bárkinek is ahhoz, hogy a másik ember mit kajál? Kettő: Kinek fáj az, ha valaki csak csirkemellet és salátát eszik? Három: Mi van, ha valaki ezeket szereti?

Egyébként üzenem azoknak, akik hisznek ebben, hogy nyugi, a salátázó csajok is 10-ből 9-szer ennének csokit csokival, szalonnát kolbásszal és tortát süteménnyel. Csak valamilyen érthetetlen oknál fogva gondolnak arra is, hogy mi lesz később…

2. Állandóan hisztiznek

Ugyan már! Akik hirdetik, két dolgot szeretnek elfelejteni. Egy: A hisztihez nem csak egy ember kell. Kettő: A hisztit tudni kell kezelni. Ezt a tévhitet is egy-egy rossz tapasztalat táplálja, de a terjesztői legalább annyira hibásak, mint azok, akikről osztják az észt.

Bárkivel előfordul, hogy rossz napja van. Egy igazi pasi tudja, hogyan kell ilyenkor viselkedni a másik féllel. A kulcs a türelem és az empátia. Szóval tudjátok, hogy akitől legközelebb ezt a szöveget halljátok, ezen tulajdonságok teljes hiányát élvezi.

3. Szép = buta, csúnya = okos

Engedjétek meg, hogy én is élhessek egy ehhez hasonló általánosítással! Köszönöm. Szóval: akik ezeket az összefüggéseket komolyan gondolják = minden létező organizmusnál ostobábbak.

Eleve mind a négy tulajdonság full szubjektív. Kinek mi a szép, kinek mi a csúnya? Miben kell butának lenni és miben okosnak? Lehet, hogy valaki penge agysebész, de az autószereléshez totál hülye. Most akkor ő okos vagy buta? Nem is akarok erre több időt pazarolni…

4. Csak a kigyúrt, pénzes pasikra buknak

Az aranyásókról szóló zenék, videók, sztorik, amik az utóbbi időben ellepték az internetet sajnos nincsenek jó hatással az emberek gondolkodására ezzel kapcsolatban. Ami viszont leginkább tehet arról, hogy elkezdett terjedni ez a nézet, az az Instagram.

Mindenki hallott már olyan párról, akiket a pénz és/vagy az izmok tartanak össze, de senki sem ismer egy ilyet sem. Na, pont ennyire kevés létezik belőlük…

5. Nem értik a viccet

       Hogy hívják a bátor, mindenre képes kanalat?

       Merőkanál.

Ha ez igaz lenne, most egy csaj sem nevetett volna… :DDDDDDDDDD

#békesség, #boldogság,

Soma papa