Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ugye te nem vagy ilyen? Az 5 legidegesítőbb női szokás

Csak hogy tudja mindenki, mi, merre, hány méter...

Szevasztok, testvérkéim!

Itt a tavasz – bár az időjáráson ez marhára nem látszik. És ha tavasz meg március, akkor levegő és szerelem. Vagyis szerelem a levegőben. Jön az időszak, amikor mindenki meg lesz kergülve. Hogy miért? Mert párt akar magának találni. Csak azt szeretik elfelejteni az emberek, hogy a szerelem vak.

Pontosabban: időszakos vakságot okoz. Aki szerelembe esik/akar esni, hajlamos szemet hunyni olyan dolgok felett, amik egyébként zavarnák őt. Most különösen a pasikról beszélek. A csajok ilyen esetben mások, de majd erre kitérek máskor. Összeszedtem a legidegesítőbb női szokásokat, amiktől a srácok falra másznak. Szóval ha pasi vagy, és ezeket tapasztalod, menekülj, ne hagyd a rózsaszín ködnek, hogy átverjen!

1. Telefonmánia

Nincs is annál idegesítőbb, amikor a csajok szerelmesek a telefonjukba. És nem úgy értem, ahogyan egy pasi tud szerelmes lenni egy eszközbe a teljesítménye és a használhatósága miatt. Hanem rossz értelemben: akkor is a telóját babrálja, ha együtt vagy vele. Na, az a gáz!

Ha valaki non-stop online Messengeren, folyton posztol Instagramra, állandóan küldözgeti a Snapchat-fotókat, az egy dolgot jelent: valami nincs rendben nála az offline világban, ezért az online-ba menekül. A problémákról beszélni kell, nem elfutni előlük, a megerősítést pedig nem az interneten kell keresni.

2. Kémkedés

Fuuuuuuuh! Amikor utólag jössz rá, hogy James Bonddal, a 007-es ügynökkel jöttél össze. Csekkolja az exeidet, csekkolja a Messenger-beszélgetéseidet, CSEKKOLJA AZ ÉLETED! És ha ez még nem lenne elég, azzal jön később, hogy ha nem lenne félnivalód, ez nem esne rosszul.

Egyenlő a kapcsolat halálával, ha valamelyik fél nem kapja meg az őt megillető privát teret. Ez a féltékenység leggyilkosabb formája szerintem.

3. Mi a baj? – Semmi.

Egy szó, amitől minden pasi kiszalad a világból. A problémák elfojtása gyakori probléma. Sokszor a kedves hölgy csak azért csinálja, hogy megkapja a kellő figyelmet. Szóval ez megint ilyen „kettőn áll a vásár” dolog, de attól még idegesítő.

Ilyenkor szokásos forgatókönyv, hogy a pasi legyintéssel jelzi, hogy majd ha akarja a csaj, elmondja neki a baját. Na, ez csak olaj a tűzre! Ilyenkor muszáj pitizni…

4. Mutassuk meg magunkat!

Borzasztó tud lenni, amikor egy nő mindent 100%-osan birtokolni akar, ami az övé. És ez alól nem vagy kivétel te, a pasija sem. Ez kezdődik ott, hogy ragaszkodik hozzá, hogy írjátok ki Facebookra, hogy kapcsolatban vagytok. Folytatódik azzal, hogy megsértődik, ha más lányokkal beszélgetsz/egy képen szerepelsz. És ott ér véget, amikor már nem is akar elengedni olyan helyre egyedül, ahol idegen csajokkal találkozhatsz. Jobban fojt, mint egy óriáskígyó.

5. Utálkozás, versengés

Nem tudom, mennyire vágjátok a Star Warst, de ez a példa most onnan fog jönni. Egy nagyon kedves barátom szokta mondani, hogy a lányok olyanok, mint a Sith-ek. Ha ketten vannak, még oké. De ha kettőnél többen, rögtön elkezdenek szövetkezni egymás ellen.

Elsőre viccesen hangzik, de tényleg ez az alapvető különbség fiúk és lányok között. Aki ismer olyan lányt, aki örült már őszintén más nőstény sikerének, az jelezze kommentben!

#puszi, #pá, #puszi,

Soma papa