Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ugye te nem vagy ilyen? A 4 legidegesítőbb nőtípus

Elmondom, kiktől mászom falra.

Sziasztok, testvéreim!

Boldog nőnapot! Mielőtt bármibe belemennénk komolyabban, le szeretnék fektetni pár alapvető dolgot. Ez már a negyvenvalahányadik bejegyzésem a blogomon. Nem is értem, miért vártam ezzel idáig. Vagyis tudom: mindig elfelejtettem. De most eljött az ideje, hogy megbeszéljük azt, ami eddig kimaradt.

Ez egy BLOG. Az ÉN blogom. BEDŐ SOMA blogja. Az itt leírtak még hírből sem ismerik az objektivitást. A műfaj által biztosított lehetőségeket maximálisan kihasználva próbálom leírni a VÉLEMÉNYEMET. Szóval ne csodálkozz, ha ez néha nem egyezik a tiéddel. Nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy az oroszlán és a tigris erősebb, de a farkast nem mutogatják a cirkuszban.

Még be sem fejeztem az írást, de már látom, hogy tele lesz a Facebook kommentszekciója negatív véleményekkel, amiben benyögöd, hogy ez a szöveg általánosít, meg amúgy is tök bunkó. Ez van. Csak írom a VÉLEMÉNYEM. Csak összeszedtem, hogy ENGEM milyen csajok borítanak ki. Fogadjátok sok szeretettel!

A dekoráció

Sokan tévesen azt hiszik, nevét a külsejéről kapta. A valóság ezzel szemben az, hogy nem azért hívják dekorációnak, mert jól veri vissza a fényt; hanem azért, mert szellemi képességei megegyeznek egy fenyőfára akasztható száraz habcsókéval. Huh, ez erős volt!

Bár csinos, az önértékelése nulla – vigasztalást főleg Instagramon és Facebookon keres (és többnyire talál is). Energiája nagyrésze arra megy el, hogy szépnek mutassa magát mások előtt. Legendák szólnak róla, hogy egyszer valaki látta az igazi arcát is…

A megafon

Beszél. Mindig. Mindent. Hangosan. Amikor megkérdezik, hogy mit utál a világon a legjobban, azt válaszolja, hogy a csendet. De nem vágja le, hogy mindenkit irritál az ordítozásával. Ha hall egy beszélgetést, amihez semmi köze, de elkap benne egy számára ismerős szót, azonnal rácsatlakozik. És megkezdi az agyzsibbasztást. Jó sokáig. Jó hangosan.

Általában mindenen idegeskedik, és szeret a leglényegtelenebb információkon órákig lovagolni. A legdurvább energiavámpír…

Habi kemény

Na, ő az, aki a suliban mindig szedte az osztálypénzt. Minden feladatot elvállal, ami látszólag felelősséggel jár, de valójában tök egyszerű. Imádja, ha hatalom van a kezében. Imádja erősnek mutatni magát, viszont amikor senki sem látja, általában könnyekkel itatja tele a párnáját.Ha egy szituációt meg kell oldani, mindig ő a leghangosabb, hogy simán megcsinálja. Aztán amikor cselekedni kellene, jön a pánik nevű bácsi. Aztán rotty. Imád mások mögé bújni necces helyzetekben, amiket rendre ő provokál ki. Waaaaah…

A láthatatlan

A hangját még senki sem hallotta. A fizikai jelenléte embernek még sosem tűnt fel. Sosincs problémája, sosincs megjegyzése, sosem csinál semmit, ami a csoportdinamikát előrelendítené. Néha már-már sajnálja az ember. Hobbija nincs – vagy lehet, hogy van, csak senki sem tudja, mi.

A legidegesítőbb, hogy tehetne az ellen, hogy ilyen, mégsem tesz. Beleragadt a szürke kisegér szerepbe, és örökre benne is marad. Pedig soha nem bántja őt senki.

#nelegyetekilyenek, #csá,

Soma papa