Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amiről a csajok azt hiszik vonzó, pedig nem az

Jobb lenne, ha elengednétek ezeket...

Szevasztok, gyerekek!

Múlt héten bandázgattam Kristóffal, aki valami új csajról magyarázott. Őszinte leszek, nem emlékszem már, miről magyarázott a velencei tájszólásával. Aztán oda lyukadt ki, hogy a csaj műkörmöt csináltatott, feltöltötte Instára, Kristóf meg szétsírta magát rajta.

Megkérdeztem, hogy mi olyan vicces egy műkörmön, mert én nem tudtam elképzelni. Elővette a telóját, felcsattant Instára, és megmutatta a fotót. Dirr! Ilyen ocsmány szaruréteget ti még nem láttatok! Nem akarom trébe hozni Krisót, ezért nem mutatom meg a fotót, de leírom. Képzeljetek el egy műkörmöt, ami alsó hangon 5 centis, tele van rakva strasszkövekkel, az alapszíne pedig rózsaszín és arany. Hány meg az inger.

Na, innen jött az ötlet, hogy összeszedjem, mik azok a dolgok, amik a csajok szerint jól néznek ki, de valójában siralmasak. Nyomassuk!

1. Szándékosan kihívó öltözködés

Mind ismerjük a lányt, aki még télen is képes olyan ruhákat felvenni, amiket a többiek még nyáron sem vállalnának be. A legmelegebb évszakban pedig fizikai képtelenség megállapítani, hogy mi van rajta: sort, miniszoknya, vagy egy sima öv?

Általában az ilyen öltözködés mögött valamiféle segélykiáltás bújik meg. A „Figyeljetek rám!” tipikus esete. Ezek a lányok általában mindig elmondják, hogy mennyit buliznak, pasiznak, milyen őrültségeket csinálnak, és úgy beszélnek róla, mintha az egy tipikus hétköznapjuk lenne. NEM VONZÓ!

2. Elrontott műszempilla, szemöldök, hosszú műköröm

Na, most jön az, ami miatt megszületett ez az írás. Engedjétek meg, hogy egy hasonlattal éljek! Ami az autósvilágban a szupermarket parkolójában álló, szakadt verdán látható sufnituning, az a nőknél a 10 méter hosszú műszempilla, csíkban tetovált szemöldök és a hosszú műköröm.

Nem igazán sikerült még rájönnöm, hogy miért gondolja azt bárki is, hogy van olyan ember a földön, akinek tetszik, ha valaki a busz hátsó ülésről le tudja tisztítani a szélvédőt szempillával. Ez pontosan az a dolog, amit olcsón nem lehet megúszni – hogy normális legyen, kell rá áldozni. A „kókánymunka” sem vonzó!

3. Bokavillantás a hidegben

Ez annyira idegesít, hogy egyszer már szenteltem neki egy külön bejegyzést. Csak ugyanazokat tudom elmondani. Bármennyire is szeretnéd, attól nem lesz melegebb, hogy kilógatod a bokád. A tavaszi/nyári/őszi viseletet hagyjuk meg tavaszra/nyárra/őszre.

Ráadásul nemcsak hülyén néz ki a meztelen boka mínuszokban, de egészségtelen is. A felfázás, a reumatológia és a rossz ízületek sem vonzóak.

4. Túltolt szoli

Szögezzük le gyorsan, hogy sosem voltam és sosem leszek a mások által műnek bélyegzett dolgok és a szépészeti beavatkozások ellen. Azzal sincs bajom, ha valaki tolja a szolit. Szíve joga. Ha így érzi jól magát, csinálja…

Viszont vannak bizonyos határok, amiket be kellene tartani. Kicsit para, amikor úgy jössz ki a szoliból, mint egy bizonyos déligyümölcs. A narancssárga szín nem szexi.

5. Modell alkat

Ide csak egy klasszikus: „Az igazi férfi a telt idomokat szereti. Csak a kutyák játszanak csontokkal.”

#naszevasztok,

Soma papa