Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Az 5 legfurább dolog, amit a pasik imádnak a csajokon

Mennyi van meg nálad?

Sziasztok, drága testvéreim!

Ehh, csajok, ma Soma, az angyal a mennyből leereszkedik, és hozzátok fog szólni néhány kedves és legalább annyira biztató, bátorító szót. Ma megdöntjük a sztereotípiákat, megnyugtatjuk mindenki lelkét, és visszaállítjuk az emberiségbe (és a férfiakba) vetett hiteteket. Őszintén remélem, hogy a bejegyzés végére mindenki rá fog jönni, hogy nem kell görcsösen ragaszkodni a tökéleteshez.

Remélem, elhiszitek, hogy sokkal-sokkal egyszerűbb életetek lenne, ha tudnátok, mi jön be a pasiknak. Képzeljetek el egy világot, amiben nem kell időt pazarolni a fullos sminkre, manikűrre, megjelenésre! Képzeljetek el egy világot, ahol nem számít, hogy nem szögegyenes a hajatok! Képzeljetek el egy világot, ahol tök másra buknak a srácok, mint ti azt gondoljátok! Na, üdv ebben a világban, benne éltek…

Elhoztam pár dolgot, amiről nem is gondolnátok, hogy a csávók odáig vannak értük, pedig de. Fogadjátok őket sok szeretettel!

1. Totál naturál

Le a sminkkel! Amikor egy lány megmutatja valakinek az igazi arcát – ezt most nem átvitt értelemben gondolom, hanem szó szerint –; sokkal többet tesz annál, hogy lemossa a sminkjét.

Ezerszer többet. Megmutatja, hogy bízik a másik félben. Feltételezi azt, hogy az adott személy nem fogja őt kinevetni, sértegetni, nem fog máshogy tekinteni rá néhány bőrhiba miatt. Higgyétek el, a bizalom nagyon bejövős!

2. Kis plusssssssz

Jaj, egyszer láttam egy fotót, hogy 70 kiló alatt nincs jó nő, csak karácsonyfadísz. Nyilván ez nem igaz, rengeteg tényező számít (pl. magasság, testalkat), de azért van némi valóságalapja. A modellalkat elérhetetlen, az utána való vágyakozás és küzdelem teljesen bedarálja az embert. Az élet legfontosabb fűszerét dobja ki a kukába: a mosolyt.

Ugorjunk a lényegre: Hiába tökéletes a testetek, ha nem látjátok annak, és emiatt boldogtalanok vagytok. Inkább legyen rajtatok némi plusz, de legyetek rendben belülről!

3. Ciki a szeplő?

Unom már, hogy sokan átkozzák a sorsot, hogy szeplőkkel szórta meg őket. A legtöbben sminkkel takarják a kis foltokat az arcukon – óriási hiba! Sosem értettem, miért akar mindenki beállni a sorba. Legyetek inkább ti a sor!

Sokkal jobban kéne örülnötök annak, hogy valami megkülönböztet a tucattól, a slepptől, a plebsztől, a köznéptől. Ezekre rá kell feküdnötök! Ehhez ti biztosan jobban értetek nálam, de okoskodjatok úgy a kozmetikai cuccokkal, hogy ne eltereljétek, hanem felhívjátok az emberek figyelmét a kis pöttyökre. A személyes brandépítés első szabálya: valamiben különböznötök kell!

4. Fehér bőr

Miért kellene mindenkinek napbarnítottnak lennie? Miért ciki az, ha valaki 100%-os napsütésben, nulla felhőzet mellett is tejfehér (vagy rákvörös) marad? Nincs ezzel semmi gond…

Igen is szép, ha valakinek fehér a bőre. Ad egyfajta kisugárzást, ha valaki láthatóan nem törődik a ténnyel, hogy 10 árnyalattal világosabb a többieknél. Az önbizalom és a magabiztosság 10/10-es tulajdonságok. <3

5. Hegek

Lefogadom, hogy rajtatok is vannak. Mindenkin vannak. Mindegy, hogy égés, horzsolás, ütés, vágás, szúrás miatt, de vannak. Együtt kell velük élni, nem takargatni őket. Ha valaki szeret titeket, nem emiatt fogja meggondolni magát.

Simán előfordulhat, hogy egy fiú azt mondja, hogy az a legszebb égési sérülés, amit valaha látott, ami pont a ti lábatokon van. De ez csak egy példa volt, írhattam volna állon lévő heget is. Nem ezen van a hangsúly…

Huhhh, ez kissé hosszú lett, bocsi! Remélem, sikerült egy kicsit feldobnom titeket! Ugye, hogy nem is olyan rossz arcok a pasik?

#szépekvagytok, #szeretlektiteket,

Soma úr