Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ha ezeket csinálod, sosem lesz normális pasid

De tényleg...

Na, szevasztok, gyermekeim!

Épp azon gondolkoztam, hogy mennyire király is az én életem. Drónozgatok, nyomatom a király challenge-eket, közben meg blogolgatok. Az összes közül talán a legutolsót tartom igazán munkának. Sőt, hivatásnak! Azt érzem, ilyenkor felelősség van a vállamon. Úgy érzem, hatással vagyok rátok…

Ha hiszitek, ha nem: ma is népet fogok nevelni. Kicsit olyan vagyok, mint egy tanár. Remélem, azért eggyel komolyabban veszitek tőlem az „igét”, mint egy random pedagógustól. Ugyebár egy vagyok közületek…

Igen, tudom, legtöbbször a lányokhoz szoktam szólni. Ma is így lesz. Ígérem, hozok már olyan témát is, ami a srácokat jobban érdekli. De az a helyzet, hogy félek. Félek, ha egyszer nem szolgálnám ki maradéktalanul a közönség legnagyobb rétegének (magyarul: a lányok) igényeit, valaki felgyújtaná a Bedő-lakot. Azt meg nem akarom.

Össze is dobtam gyorsba’ egy tiltólistát, aminek segítségével közelebb kerülhetsz a pasik korrektebb feléhez. Lássuk, mikor nem lesz normális pasid!

1. Ha káromkodsz

Egy úriember nem káromkodik. Egy úriember fülét bántja a káromkodás. Ebből következik: ha káromkodsz, az úriemberek messziről fognak kerülni. Nyilva ez csak egy ártatlan javaslat részemről, amit nem kötelező megfogadni, DE! még nem találkoztam olyan palival, akinek bejött volna egy jól irányzott ****** vagy egy gondosan elhelyezett ***** ***. Ennek fényében gondold át, mikor, hol, kinek és mit mondasz legközelebb.

2. Ha cigizel

Gondolkozz logikusan! Te szívesen szemeznél egész nap egy hamutartóval? Vagy valami olyasmivel, aminek hamutartóra emlékeztető íze (ne kérdezzétek, honnan tudom, milyen a hamutartó íze) és szaga van? Mert bizony attól, hogy te nem érzed, a dohányzásnak nyoma marad…

És még egy érvem van: ha dohányzol, komoly esélyed van rá, hogy hamarabb meghalsz. Az pedig azt jelenti, hogy kevesebb időt tölthetsz azzal, akit szeretsz. Vágod már?

3. Ha felszínes vagy

Gyerekek, tartozom egy vallomással! Egy ideje új mottóm van, mégpedig ez: „Az okos az új szexi.” Egy rendes srác szeret beszélgetni ÉRTELMES DOLGOKRÓL. Képben van a közélettel, olvas híreket – tájékozott. Egy kicsit többre lesz szükségetek a lenyűgözéséhez annál, hogy tudjátok a legfrissebb körömtrendeket.

4. Ha nincsenek céljaid

Ennek a pontnak kétféle megközelítése lehet. Az egyik: egy ambiciózus lány sokkal vonzóbb a férfiak számára. A gyengébb láncszemek már meg sem merik közelíteni azokat a csajokat, akiken jól látszik, hogy mit akarnak az élettől. Tehát a célok egyfajta szűrőként is szolgálhatnak. A másik: A lényeg ugye a normális srác megszerzése. Na már most… Feltételezem, hogy több normális srácot találsz a könyvtárban, mint a játékteremben. Normális alatt biztos jövőt, logikus gondolkodásmódot értek. Ha vannak céljaid, és ezek megvalósításáért sokat küzdesz és tanulsz, nagyobb eséllyel botlasz bele egy ilyen arcba.

5. Ha nem kell érted megküzdeni

Ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, az egy jó kulcs. Ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az egy rossz lakat. Ne akarj rossz lakat lenni!

5+1. Ha nem nézed a Holnap talit

Ezt nem is részletezem… 😉

#legyetekjók, #szépnapot,

Soma úr