Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amit NE csinálj randi előtt

Szeretnél újabb randit? Ezeket felejtsd el!

Szevasztok, hölgyek és urak!

Csabival múltkor kajázgatás közben prankeltük a csajokat, lehet, láttátok is, mert megvan videón. Ha lemaradtatok róla, mindenképp hesszeljétek meg itt! Azóta fakadunk Csabival, ahogy betámadott az a bolond lány :DDDDD

Érdekes, ilyen szitukból régen randi lett volna, most örülök, hogy megúsztam élve. Meg is dumáltuk a Gaálék gyerekével (ismertebb nevén Csabikával), hogy már nem vagyok a régi. Ez főleg Rozi miatt van. Na, mindegy, jobb ez így! Nem kell a vajúdás az életembe.

Volt már rossz randitok? Mert nekem bőven. Előfordult, hogy azért buktam el csajt, mert reggel ütköztünk, előző este pedig zsíros kenyér-lilahagyma kombót verettem. Haha, még most is sírok rajta! Most már a nevetéstől, akkor azért egész más miatt. Fel is hívtam Csabi úr figyelmét, hogy ha szakít Lillával, soha ne egyen csajozás előtt lilahagymát. Aztán jött a felismerés, hogy készítenem kell nektek egy újabb tiltólistát!

1. Hagyma?!

Vörös-, lila-, új- vagy fokhagyma. Teljes mindegy, melyikből zabálsz randi előtt, ha megteszed, az ajkaid maximum egymással fognak találkozni. És nehogy azt hidd, hogy csak esemény előtt 1-2 órával tilos, már előző este se engedj a csábításnak!

Baromi kellemetlen tud lenni, hogy jóízűen kajázol este; pont úgy, mintha nem lenne holnap. Aztán jön a holnap. A vacsorára már csak egy valami fog emlékeztetni. A hagymaszag, ami ugyanolyan intenzív, mint evés után. Ezek után próbálj meg pasizni/csajozni! Spoiler: nem fog menni.

Pro tipp: Ha beleszaladtál a csapdába, két kanál mustárral tudod menteni a szitut. Előbb egy percig mozgasd a szádban, majd köpd ki; a másikat szintén mozgasd egy percig, de nyeld le! Game over lesz a hagymaszagnak.

2. Pattik

Kijött egy pattanásod tali előtt? Indulás előtt rájöttél, hogy nem szőrtelenítettél? Eszedbe se jusson hozzákezdeni az utolsó pillanatban! Melyik a jobb? Odaállítani egy apró pattival és minimális szőrrel a karodon/lábadon, amit talán sosem vesz észre senki, vagy becsattogni full kipirosodva és szétnyomkodva? Szerintem nem kérdés.

Mi a helyzet az alapozóval? – kérdezheted. Én ezt sem javaslom. Amikor valaki görcsösen akar leplezni valamit, csak felhívja a figyelmet…

3. Mit vegyek fel?

Valami olyat, amiben tudsz járni, mozogni, levegőt venni. De tényleg. Kevés dolog cinkebb annál, mint amikor arra kell figyelned, hogy nehogy úgy mozdulj meg, hogy a következő pillanatban már meztelen legyél. Nem fogod magad jól érezni kényelmetlen ruhában. Inkább legyél eggyel visszafogottabb, de BOLDOG!

Ha már a visszafogottságnál járunk… A túlságosan kihívó ruhákat is elítélem valamilyen szinten. Ha már elhív a pasi valahová, túl vagy a figyelemfelkeltés szakaszán. Szerintem.

4. Ne késs!!!

Ne időzz felesleges dolgokkal! Ha tudod, hogy hajlamos vagy sokáig készülődni, akkor kezdd el a szenvedést időben! A pontatlanság a tisztelet hiányára utal. Biztos jó randi lesz, ami úgy kezdődik, hogy fél órát kell rád várni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet közbe semmi. De ami elkerülhető, azt kerüld el! Vagy másik megoldás: válassz késős partnert, akkor majd egyszerre érkeztek. Haha! 😀

5. Telefon, pénztárca

Ha nagyon szigorú akarnék lenni, azt mondanám, hogy az egyiket hagyd otthon, a másikat pedig vidd magaddal. De persze még életemben nem voltam szigorú, szóval ezt képletesen kell érteni.

A telódat minimum némítsd le, és ne válaszolj egyetlenegy üzenetre sem a randi alatt. Már csak azért sem illik, mert a másik ember megtisztel a figyelmével. Ennyi jár neki cserébe. A pénztárcás sztori inkább csak a lányokra vonatkozik. Ajánld fel, hogy kifizeted a részed! Hidd el, egyetlen mondattal mélyebb benyomást tehetsz, mint ezer tettel.

#irányrandizni, #hajrá,

Soma papa