Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Így viselkedj, hogy ne játszadozzanak veled a pasik

Ezzel bármelyik srácot összezavarhatod.

Hello, Randiguru!

Van egy srác, akivel régebben alakult valami. De egy másik lány, akinek szintén tetszett ez a fiú, elválasztott tőle. Sajnos nem vagyok olyan típus, aki az ilyen helyzeteket könnyen kezeli. Szóval a srác elfelejtett. De én őt sajna nem. Eltelt egy év, és elmentem egy táborba, ahol ő is ott volt. Mondanom sem kell, nagyon zavarban voltam.

A táborban minden este volt diszkó, és felkért táncolni. Utána is nagyon kedves volt velem. A tábor után aztán nem válaszolt az üzeneteimre. Most megutált, vagy én reagálom túl? Nem tudom… Nekem ő még mindig bejön. Szerinted van még esély arra, hogy ebből legyen valami?

Kincső

 

 

Szia, kedves Kincső!

Köszönöm, hogy megkerestél; jól tetted, hogy írtál! Klasszik szerelmi háromszögbe keveredtél, amit bár nem könnyű letisztázni, szerintem tudok segíteni neked. A sztoriból csak annyi van meg, amennyit leírtál. Ez alapján fogok elindulni. Amúgy kár, hogy nem azt kérdezted, miért szórakoznak a pasik egymással. Arról tudnék mesélni. Múltkor nagyon csúnyán beleszaladtam Bálint és Erik szívatásába. A két jómadár le is videózta…

Na, de vissza a te sztoridhoz! Megnyugtatlak, nem te vagy az egyetlen lány a világon, aki nem érti, miért csinálják ezt a fiúk. Ebből a mondatból nyilva az következik, hogy nem is ő az egyetlen csávó, aki fullba tolja a kretént. Mi már csak ilyenek vagyunk. Azért valljuk be, az efféle játszmák nélkül unalmasabb lenne az élet. Persze te most nem így gondolod. De hidd el, kicsit később rájössz majd, hogy észrevehetted volna a jeleket. Mert bizony vannak jelek.

Milyen jelek?!

Jelek, hogy egy pasi csak játszik veled. Az elsőt magadon/magadban kell keresned. Tudsz is a létezéséről, de valamiért nem tettél ellene. Azt írtad, nem vagy olyan, aki ezeket a helyzeteket könnyen és jól kezeli. Pont ez a hiba – a cápa megérzi a vérszagot!

Egy fokkal határozottabbnak kell lenned, még ha belül bizonytalan is vagy. Ha kimutatod a gyengeséged, azonnal fel fogják használni ellened. Tudnod kell kontrollálni ezt az érzést. Ha belül bizonytalan is vagy, kívülre azt kell mutatnod, hogy veled nem lehet játszadozni. A legtöbb srác a magabiztosságtól megijed, nem kockáztatják, hogy valaki passzolja őket. Így ha nem gondolják komolyan, nem kezdenek bele semmilyen színjátékba. Szóval ne csodálkozz azon, hogy megcsinálják veled. Ha hagyod, meg fog történni…

De miért?!

Miért szórakozik egy srác egy csajjal azon túl, hogy a csaj hagyja magát? Az egyik verzió: puszta élvezetből. Az „olcsó játék hülye gyerekeknek” című történet. Unatkozik, és látja, hogy vevő vagy a marhaságaira. Tetszik neki, hogy az akció reakciót vált ki.

A legdurvább, hogy egyáltalán nem rossz szándékból teszi ezt. Ez nálatok és nálunk máshogy csapódik le. Egy pasi sokkal könnyebben veszi ezeket a dolgokat. Nem lelkizik annyit, mint mondjuk te.

A másik verzió: önbizalomhiány. Leírom, de nem valószínű, hogy nálatok ez áll a háttérben. Sokkal inkább csinálja unalomból, mint bármi más miatt. Honnan gondolom? Onnan, hogy van lehetősége válogatni a lányok közül. Elő szokott fordulni mindkét nemnél, hogy azzal próbálják boostolni az önbecsülésüket, hogy mások agyát kezdik húzni.

Mit csináljak?!

A javaslatom a következő: maradj vele kontaktban, de próbáld megemberelni magad! Azt értem ez alatt, hogy ne verdesd a plafont örömödben, ha kedves hozzád; és ne lógasd az orrod, ha valamiért lepattint! Egyszerűen viselkedj vele úgy, mint bárki mással. Ez ki fogja ugrasztani a nyulat abból a bizonyos bokorból.

Két lehetőség van:

1. Ha ebből lehet még valami, akkor be fog pánikolni, hogyhogy nem kapja meg az eddigi reakciót tőled. Azt fogja hinni, hogy már elengedted őt. Nyilva ha nem akarja, hogy ez így legyen, nagyon gyorsan fog változtatni a kommunikációján.

2. Ha tényleg csak kedvtelésből csinálta, akkor úgy fog eltűnni az életedből, mint szürke szamár a ködben. Én még nem láttam szürke szamarat ködben. Szóval nagyon durván el tud tűnni. Szóval csak keményen, ne lássa rajtad, hogy odavagy érte!

Ha elakadtál, vagy tanácsra van szükséged szerelmi témában, dobj egy üzit a Holnap Tali Facebook-oldalára! Na csá!