Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 dolog, amit sose kérdezz egy pasitól

Soha, soha, soha...
 

Szevasztok, húgaim és nővéreim!

A fiútesóim jobb, ha most egyből legörgetnek a bejegyzés aljára – ez nagyon csajos kontent lesz. De ha végigtolják, az sem para. Legalább kapok (én is és a csajok is) visszaigazolást, hogy hatalmas igazságtartalma van annak, amit általában (mindig) leírok. De nyugi, a végén a srácoknak is lesz egy hasznos tanácsom!

Akik rendszeresen olvasnak, megszokhatták már, hogy imádom messziről indítani a sztorikat. Ezt a hagyományt nem most fogom megtörni.

Múlt héten volt egy meglehetősen kellemetlen beszélgetésem Rozival. Azóta történt ez meg az, nem ezen van most a hangsúly. Sokkal inkább azon, ahogy Rozi a beszélgetés alatt viselkedett. Direkt videóra vettem, hogy később ne tudja letagadni. Ha még nem láttad, itt megnézheted.

Szóval volt ez az ominózus kérdés, ami 1:22-től hangzik el: „Most mi van? Beszámoltatsz?” Na, ez annyira felnyomta a vérnyomásomat, hogy már ott biztos voltam benne. Hogy miben? Abban hogy megírom a legidegesítőbb női kérdéseket. #Csapassuk!

1. Beszámoltatsz?

Ha már az én drága egyetlen Rozim felhozta, beszéljük meg! Ha százalékos arányt kéne mutatni, ki hány kérdést tesz fel egy kapcsolatban a másik félnek, valószínűleg a csajok nyernének 90-10-re.

Aztán ha mi kérdezünk valamit, egyből beindul a feszülés, hogy vallatás van. Ez nagyon nincs rendben. Utálom, hogy a féltékenykedéshez csak a csajoknak van joga. Nekünk miért nincs?!

2. Szeretsz?

Igen, szeretlek. Igen, 10 perccel ezelőtt is szerettelek. És igen, képzeld, 10 perc múlva is szeretni foglak. Felesleges megkérdezni ilyen sűrűn. Egyszer kimondtam; ha változik, szólni fogok, ígérem.

Tökre megértem, hogy néha elbizonytalanodik az ember, de akkor sem ez a módja a megerősítés keresésének. Plusz az is érdekelne, hogy mi történne, ha egyszer valaki azt válaszolná erre a kérdésre, hogy „nem”. De tényleg, írjátok már meg kommentben!

3. Mi jár a fejedben?

Ez az a kérdés, amit a Facebook is feltesz naponta 45-ször. Már 2012-ben is a könyökömön jött ki, és azóta is „különleges” helyet foglal el a szívemben. Csak simán hányingerem lesz, ha meghallom/meglátom.

Tudjátok, mi jár ilyenkor a pasik fejében? Nagyjából ez: „Ha még egy ilyen értelmetlen, előre nem mozdító, se füle-se farka kérdést meghallok, kiugrom a 10.-ről.” Tényleg ne várja azt senki, hogy erre értelmes választ kap!

4. Lesznek ott csajok?

Huuu, mind közül a legidegesítőbb! Ez a kérdés általában baráti összejövetelek előtt hangzik el. Pont az ilyesmikről feledkeznek meg előszeretettel a kedves hölgyek, amikor háborognak a vallatás miatt.

Ráadásul az egész kérdés full értelmetlen. Ha el akarnánk titkolni, hogy lesznek-e csajok egy buliban, eltitkolnánk. Az egész módszer érzelmi zsarolásra épít, hogy a pasit őszinteségre kényszerítve csalja ki az igazságot. De vajon egy olyan srácot mennyire lehet érzelmileg zsarolni, aki megcsalásra készül? Jó kérdés.

Van jó válasz? (Innen már olvashatják a srácok is!)

Legyen elég ennyi – nem hozok 5. pontot. Nem azért, mert nincs. Annyi van, hogy bármelyiket is hagynám ki, fájna érte a szívem. Az utolsó kérdés helyett leírom inkább a legjobb módszert, amivel vissza lehet rángatni a lányokat a földre.

A lényeg annyi, hogy ki kell mondani a legnagyobb ostobaságot, ami az eszünkbe jut. Igen, vallatlak! Nem, már régóta nem szeretlek. Semmi sem jár a fejemben. És annyi csaj lesz ott, hogy minden ujjamra 10 fog jutni (és beleszámoltam a lábujjaimat is). Ezeknek a mondatoknak valamiért józanító hatásuk van. Tegyetek egy próbát, tesáim!

#puszi, #pacsi, #puszipacsi,

Soma papa