Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezt csinálják a pasik, amikor senki sem látja őket

Most minden kiderül.
 

Szevasztok – ahogy Míra mondaná –, Csajszibarackok!

Huh, a hideg kiráz ettől a szótól! Egyszer mindent ki kell próbálni, ne haragudjatok rám! Most ünnepélyesen megígérem nektek, hogy soha többé nem fogom használni. Egyetlen dolog vigasztal: VlogOli spanom szájából sem hangzik jobban ez a szó, mint az enyémből. Sőt talán az övéből még röhejesebb. Itt meghallgathatjátok :DDDD

Valamelyik nap ültem itthon, volt egy free délutánom, és azon gondolkoztam, mivel kéne lekötni magam. Másnap taliztam Henivel, és amikor elmondtam neki, mit csináltam, nem akarta elhinni. Én meg azt nem, hogy nem hiszi el. Szóval most leírom, mit csinálnak a pasik akkor, amikor senki sem látja őket.

1. Repülnek, fociznak, lövöldöznek

Úgy, hogy nem hagyják el a szobát. Fordítok: PC-n vagy konzolon játszanak. Semmi varázslat nincs ebben (kivéve, ha van varázslat a játékban). Ha engem kérdeztek, ez a világ legjobb szórakozása. A legnagyobb királyság akkor lenne, ha nem csak akkor tolhatnánk, amikor egyedül vagyunk.

Egy gamer barátnő a srácok 90%-ának az álma, a maradék 10% még nem tudja, hogy erről álmodik. Szerencsére látni fejlődést ezen a téren, a csajok egyre inkább nyitnak a játékokra. És a játékgyártók is a csajok felé. Így tovább!

2. Sírnak

Nem hiszitek el, de igen: sírnak. Sírnak egy zenén, sírnak egy filmen, sírnak egy fotón, sírnak egy videón. Bármin. Úgy, mint ti, Csajszibaracokok! És eddig bírtam. Ez a szó függőséget okoz. Nem hiszem el…

Szóval igen, sírunk néha mi is. Ne gondoljátok azt, hogy minden csávó sír, amikor egyedül van. De azt se higgyétek el senkinek, hogy még életében nem sírt, amikor nem látta senki.

3. Google-keresések

A férfiembernél kevés ostobább és kíváncsibb élőlény létezik ezen a bolygón. Mondom ezt férfiemberként. És tudjátok, amikor a hülyeség és a szorgalom párosul, akkor születnek a legpusztítóbb dolgok a világon.

Így lehet az, hogy valaki beírja a Google-be, hogy „30 deka hány gramm?”, „Melyik állat nem ásít?”, és társai. A legjobb módszer, hogy kiszeressetek valakiből az, ha megnézitek a Google-előzményeit :DDDDD

4. Filterek

Mindenki hallotta már, hogyan vélekednek a srácok a csajok filteres szelfijeiről. Ha nem hallottátok, ne kérjetek meg rá, hogy (ismét) leírjam, mert nem akarok meccselni a médiahatósággal. Finoman és nőiesen: pasitól még nem hallottam pozitív véleményt a filterappokról.

Igen, én is lefikáztam már párszor, tudom… De szerintetek még sosem próbáltam ki egyiket sem? Csak úgy nyerheted meg a háborút, ha ismered az ellenfelet. Természetesen a nyuszifüles, csücsörítős képek általában (MINDIG) a lomtárban végzik.

5. Lázadnak

Ez főleg abban merül ki, hogy nem úgy használnak eszközöket, ahogyan azt a feltalálójuk megálmodta annak idején. Hogy egy példát említsek: én mondjuk, imádom megszárítani magam hajszárítóval. Remélem, Csabi és Don sosem olvassa el ezt a bejegyzést…

#puszi, #pacsi,

Soma papa