Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 mondat, amit sose higgy el egy pasinak

Ott vernek át, ahol tudnak!

Szevasztok, drága testvéreim!

Vagy mondhattam volna azt is, hogy „Hello, evereybody!”, mert mostanában nagyon benne vagyok ebben az angolos témában. VlogOli spanommal – engedve a nép akaratának – elkezdtünk egy videósorozatot, amiben nagyon angolozni fogunk. Remélem, hamarosan mindannyiótoknak meglesz a nyelvvizsgája, és amikor átveszitek, csak annyit mormoltok halkan: „Thank you, Captain Soma!”

Ennyit a szolid, de annál hatásosabb termékelhelyezésről. Innentől már beszélgessünk az igazán fontos dolgokról! Most, hogy van szerencsém (vagy talán szerencsétlenségem) végignézni Mikike és a Don unokatesója, Juli vajúdását; eszembe jutott pár dolog. Néhányat csak megosztok veletek, egyet viszont kifejtek részletesen is. Szóval!

Amiket nem részleteznék:

A) Remélem, én nem voltam ilyen idegesítő ennyi idősen!

B) Remélem, Mikike sem lesz sokáig ilyen idegesítő!

C) Baromi irritáló végigkövetni más szenvedését!

És végül a szál, amit ma megtárgyalunk: a legnagyobb kamuszövegek pasiktól. Tudjátok, van egy bizonyos mondás, hogy soha ne ígérjetek semmit, ha boldogok vagy dühösek vagytok. Na, a szerelmes férfinél nincs boldogabb állatfaj ezen a földön. Szóval jöjjön pár mondat, amit sose higgyetek el!

1. „Én nem vagyok olyan srác…”

Ja, persze. Ő nem olyan, csak a többi három és félmilliárd. Rádásul ez a mondat sosem hangzik el önmagában, mindig van valami előzménye. Tehát ha előkerül ez a mondat, már sejthető, hogy bizony olyan sráccal van dolgod…

2. „Ígérem, nem foglak bántani…”

Hajjaj! Brit tudósok bebizonyították, hogy az „ígérem”-mel kezdődő mondatok 90%-át ígéretszegés követi. Kevés dologban értek egyet Mírával, de abban sajnos igaza van, hogy minden pasi hazudik. És ez akkor is így van, ha most magam ellen beszélek.

3. „Sajnálom…”

Hú, ha annyi pénzem lenne, ahányszor kimondtam ezt a szót úgy, hogy valójában nem is sajnáltam, már megvettem volna a budai várat. A legtöbbször ez csak megúszós töltelékmondat. Kármentés a vészhelyzetben. Hívhatjuk akárhogy, a lényeg nem változik: mindig kamu.

4. „Nem fog megtörténni még egyszer…”

Épp elég baj, hogy egyszer megtörtént. Ráadásul több helyen is sántít ez a mondat. Ha biztosan tudja, hogy nem fog megtörténni, akkor valamiféle sámánnal van dolgod; fuss, amerre látsz! Ha nem sámán, akkor simán csak hazug ember, mert a levegőbe ígérget. Ennél már az is jobb egy fokkal, ha azt mondja, hogy „bocsi, hülye voltam, megígérem, hogy jobban fogok figyelni legközelebb”.

Na, ez volt a top 4 legsablonosabb hazugság, ami valaha is elhagyhatja egy pasi száját. Nem mondom, hogy fussatok, ha meghalljátok őket, de… De mégis mondom: fussatok, ha meghalljátok őket!

#girlpower, #puszi,

Soma papa