Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 dolog, amire a srácok titkon vágynak, de sosem mondják el

Most kiderül az igazság.
 

Szevasztok, Embereim!

Biztos láttátok, hogy Csabika múlt héten kiköltözött tőlünk. Donnal rendesen kivoltunk az élettől. Ott ültünk, néztük egymást, és azon agyaltam, hogy szana-szanára idegesít Csabi, de most jó lenne, ha itt lenne. Láttam, hogy Donald kacsa ugyanígy érez. De persze egyikünkben sem volt annyi, hogy ezt ki is mondjuk hangosan. Még mit nem…

Épp innen jött az ötlet, hogy erről fogok írni a következő blogbejegyzésemben. Csomó dolog van, amire mi, srácok (legalábbis csak a mi nevünkben tudok nyilatkozni) vágyunk, de ha a fene fenét eszik is, akkor sem fogjuk bevallani őket a világnak. Én most megtöröm a csendet, és leírok ezek közül néhányat. De csak a szolidabbakat.

1. Panaszkodunk, panaszkodunk?

Városi legendák szerint a srácok falra másznak, ha a barátnőjük rájuk zúdítja mindennapi problémáit. Állítólag rühellik, ha végig kell hallgatni ugyanazt a sztorit 500-szor. Azt mondják, azt sem csipázzák, ha tudnak a csajuk minden haverjának és ellenségének a piti kis húzásairól.

Mondjak valamit? Ez nagyon-nagyon-nagyon nincs így! Talán azt látják rajtunk a csajok, hogy halálra unjuk a sztorizgatásukat, közben viszont szétvisz minket az izgalom, hogy vajon mi lesz a folytatás. Imádjuk a drámát, szórakoztató. Arról nem is beszélve, hogy felrobbannánk, ha másnak panaszkodná ki magát szívünk választottja.

2. Vének tanácsa

Soha ne félj kikérni a pasid véleményét! Legyen szó hajról, sminkről, körömről, ruháról, tanulásról, bármiről. Akkor is kérdezd meg, ha szerinted nem ért hozzá, maximum nem úgy fogsz cselekedni, ahogy javasolja. De hidd el, kulcsfontosságú őt is bevonni a döntésekbe.

Miért? Három szó: mert jól esik neki. Hoppá, ez négy szó! Beírok magamnak egy egyest matekból. Szóval jó érzés, hogy valakit érdekel, hogy mit gondolunk. Mert valaki csak annak kérdezi meg a véleményét, akit legalább egyenlő félként kezel az adott témában, és ad a véleményére. Viszont azt soha ne várjátok, hogy önként jelentkezzünk, hogy „hahóóó, hadd mondjam már meg, milyen legyen a körmöd jövő héten”… :DDDDDD

3. Szeretlek

Van egy sztereotípia, miszerint a srácok utálják a romantikus és nyálas dolgokat. Ez nagyjából azzal a városi legendával kezelhető egy polcon, amit az első pontban írtam le. Valami osti elkezdte terjeszteni, a többi madár meg ment utána.

Egy szerelmes fiú igenis romantikus. Hoz virágot, csokit, bort vagy akár sajtbureszt. Igen, sajtbureszt. <3 És imádja, ha látja a másikon, hogy ő is szerelmes belé. Nyilván a haverjai előtt ez sem lesz felvállalva, ott ő az IRONMAN.

4. Támogatás

Néha a legerősebb is lehet gyenge. És ilyenkor szüksége van támogatásra. Ha arra vársz, hogy a barátod szóljon, hogy kell neki egy ölelés, ölelés nélkül fogtok megöregedi. Légy kezdeményező! A mosolya mindennél jobban fog esni.

#szeressétekegymást, #puszi,

Soma papa