Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

3 dolog, amit egy pasi csak azért a lányért tesz meg, akit szeret

Senki másért, csak érte...

Szevasztok, Testvéreim!

Soma papa újra a házban, mindig jövök, ha gáz van. Ha annyi pénzem lenne, ahányszor ezt a mondatot ellőttem, már nem kéne írogatnom nektek. Valahol a nagylóvén ülnék egy olyan szigeten, aminek most a létezéséről sem tudok, és fűszoknyás lányok hoznának olyan italokat nekem, amikre nemhogy pénzem nincs, de a nevüket sem tudnám kiejteni.

Ha már a fűszoknyás lányoknál tartunk… Fűszoknyája ugyan nincs, de Henit nagyon csipázom. Láttátok a héten, milyen videót küldött nekem? Itt megnézhetitek, elég durva. Basszus, ez a lány tényleg odáig van értem! Kemény, mi? Jó, mondjuk ezen nem döbbentem azért meg, hisz ki az, aki nem rajong értem?

Viccet félretéve, becsülöm, hogy ezt így, egy kamerába belemondta. Nem tudom, mekkora lelkierő kellett hozzá (kétszer is nekifutott a „szeretlek” szónak), de nekem tutkó, hogy nehezen ment volna. Jó, tudom, azért, mert pasiból vagyok. Ezzel el is érkeztünk mai témánkhoz. A videó ihletett adott, hogy leírjam, mik azok a dolgok, amiket egy pasi csak azért a csajért tesz meg, akit igazán szeret. Lássuk!

1. Elmond neki mindent

Megvan, amikor valaki már-már kínosan sokat beszél? Bocs, csajok, de ez általában rátok jellemző. Viszont ha egy szerelmes pasi belekezd, az Isten óvjon mindenkit! Igen, ha igazán szeretünk egy csajszit, minden láncot ledobunk a közelében.

Ilyenkor gyakran fordul elő, hogy túlzásokba esünk. Elkezdjük olyan infókkal terhelni az agyatokat, amik vagy teljesen feleslegesek, vagy undorítóak, esetleg kiábrándítóak. Röviden: úgy kezeljük szívünk IGAZI választottját, mint a legeslegjobb barátunkat.

2. Dobja miatta a spanokat

A férfi barátságnál nem sok erősebb dolgot tudok mondani. Maximum az ezüsthátú gorilla. Az ezüsthátú gorilla erősebb, mint a férfibarátság. Sokkal. Szóval maradjunk abban, hogy a tesóság a világ második legerősebb dolga. Leszámítva egy forgatókönyvet.

Ha képbe jön a szerelem. Mindenki ismer olyan srácot, aki egy csapásra szerelmes lett, és hirtelen elfelejtette a spanjait. De kb. úgy, mintha meghaltak volna. Szóval ha ejti miattad a haverokat, barátokat, cimbiket, bratyókat; akkor bizony fülig beléd van esve…

3. Hülyét csinál magából

Természetesen miattad. Higgyétek el, én mondom: ha egy csávó nem akar megcsinálni valamit, azt nem is fogja. Kérheti tőle azt bárki, kivéve egy személyt. A szerelmét. Sajnos a szerelem a legerősebb motiváció a földön. Azért mondom, hogy sajnos, mert sokszor borzalmasan ostoba dolgokba taszít bele.

Mikor mennék én szerintetek leértékeléskor a plázába? Mikor táncolnék úgy egy buliban, mint egy félnótás? Mikor ülnék be egy romantikus, nyálasnál is nyálasabb filmre a moziba? Mikor ennék csilliárdokért egy étteremben? Ja, hát persze, hogy akkor, amikor fülig szerelmes vagyok. :DDD

#love, #love, #love,

Soma papa