Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 jel, amiből megtudod, hogy HOZZÁ KELL MENNED

Soha ne hagyd el, ha ezek megvannak!

Na, szevasztok Testvéreim!

Remélem, annyira nem viselt meg titeket a szakítás! Fogunk még találkozni, nyugóka! Nem tudom, feltűnt-e nektek, de a héten megházasodtam. Vagyis a héten, de tíz év múlva. Bonyolult, de ne nézz verébnek! Ha megnézel pár videót (mondjuk ezt, ezt vagy ezt), megérted, miről beszélek.

Sajnálom csajok, de nézzétek a jó oldalát! Van még 10 évetek, hogy megváltoztassátok a jövőt. Nem lesz egyszerű, de próbálkozni azért lehet. Ha már itt vagyunk úgyis az esküvőszezon elején (Vagy kellős közepén? Nem tudom…), logikus lenne, ha erről írnék nektek, nem? Dehogynem! Írok is.

Ne várjatok mélyenszántó, részletes elemzéseket a 2018-as esküvői trendekről. Azokhoz annyit sem értek, mint tyúk az ABC-hez. Viszont van valami, amit Közép-Európában nálam jobban nem vág senki. Hát persze, hogy a szerelem. Bocs, Mikike! Leírom nektek, hogy mik azok a jelek, amik egyértelműen megmutatják, hogy itt házasságnak kell köttetnie!

1. Öröm és boldogság

Alap. De mit is értek ez alatt? Nyilván nem mondanám soha, hogy menj hozzá egy olyan palihoz, aki mellett szomorú és boldogtalan vagy. És természetesen a másik véglet sem igaz, mindenkinek vannak hullámvölgyei – nem lehetünk senki mellett örökké boldogok és jókedvűek.

De aki naponta legalább egyszer képes arra, hogy feledtesse veled a hétköznapok problémáit, és meg tud nevettetni, az a te embered!

2. Tervezés

Mindenki hallott már olyan kínos szituról, amikor valaki már az első randin tervezte a közös kölykök nevét. Sokszor ez több évnyi ismeretség után is kínos, de nem azoknál, akik egymásnak lettek teremtve! A leendő házasok nyilván közösen képzelik el hátralévő életüket. Szép is lenne, ha nem így lenne…

Ha egyáltalán nem kellemetlen a legszemélyesebb jövő tervezése sem, akkor nyert ügyetek van. Ha szerepelsz az ő könyvében, és ő is a tiédben, ne várjatok sokáig!

3. Gondoskodás

A tökéletes harmónia. Amikor háttérbe szorul az egyéni érdek, és a másik mindent megtenne azért, hogy neked jobb legyen. Lehet szó a legpitibb dolgokról is akár, ő azt szeretné, ha neked lennének kedvezőbbek a feltételeid. Te pedig nyilván azt, hogy neki. Aztán a vége egy cuki, mézes-mázas kompromisszum, ami egyszerűen csodálatos.

Érezted már, milyen, amikor valaki az utolsót is neked adná? Ha egyszer megérzed, sosem akarod majd elengedni.

4. Jóban-rosszban

Nem, most nem arra gondolok, hogy együtt lesztek akkor is, ha szép az élet, meg akkor is, ha rossz. Az itt a lényeg, hogy egyszerre vagytok jók és rosszak. Egyszerre tudtok elérzékenyülni, és egyszerre tudtok morbid poénokon is nevetni. Szóval ti vagytok az ördög és az angyal egy személyben.

Hidd el, nincs annál menőbb dolog, mint amikor egy fiú és egy lány együtt szakad egy olyan poénon, amit még saját maguk előtt is cinknek éreznek.

5. Holnap tali!

Mindketten nézitek a Holnap talit… (Ugye nem gondoltátok, hogy pont most fogom kihagyni? :D)

#ásó, #kapa, #nagyharang,

Soma papper