Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 dolog, amivel bárkit féltékennyé tudsz tenni

Ne élj vissza a hatalmaddal!

Szevasztok, gyerekek!

Láttátok, milyen lagzit fogok csapni 10 év múlva? Hahahahahaha, remélem, hogy nem olyan lesz, mint ahogy elképzeltük. Maximum – nagyon maximum – a menyasszony személyével tudok kiegyezni. Rozi azért elég jó csaj, na…

Kicsit parázom is, hogy itt beleélem magam ebbe az esküvős szituba, aztán megöl a féltékenység, ha valaki ránéz a feleségemre. Izé, bocsi, szóval Rozira. Nem emlékszem, hogy láttátok-e már, milyen, amikor betámad engem az a bizonyos zöld szemű szörnyeteg. Maradjunk annyiban, hogy problémás gyerek vagyok olyankor. Tudod, milyen, ha vérdíjat tűznek ki a fejedre? Nem jó. Ha nem akarod megtapasztalni, ne nyomulj rá a csajomra!

Amúgy erről jut eszembe: milyen gusztustalan dolog már ez a féltékenység, nem? Nyilva nem az érzésre gondolok. Az is rossz, de konkrétan az piszkálja a csőrömet, amikor valaki szándékosan akar féltékennyé tenni valakit. Remélem, sosem kerültök ilyen helyzetbe; de azért összeírok pár dolgot, hogy ne érjen senkit meglepetés. Ezekkel a dolgokkal bárkit féltékennyé lehet tenni.

1. Chatelés

Amikor egy ellenkező nemű egyeddel beszélsz valamelyik appon úgy, hogy nem mutatod meg a barátodnak/barátnődnek, hogy mégis miről folyik a diskurzus. Simán benne van, hogy igazából semmiről, de a legkisebb mértékben sem beavatott fél mindig úgy képzeli el, hogy nagy szerelemvallásokban vagytok.

2. Bulikázás

A chatelés offline változata. Plusz egy kicsi. De az a kicsi mégis rengeteg. Ugyanis itt nem (csak) arról van szó, hogy témázgattok. Táncoltok; nevetgéltek; egy kis ez, egy kicsi az; és a párod fejében máris ott a gondolat, hogy megcsalásra készülsz. Egy idegenekkel (főleg idegen helyen) való bulizást nagyon nehéz megemészteni. Még akkor is, ha amúgy nagyon szeret, és 100%-ig megbízik benned.

3. Közös fotó

Igen. A jó öreg közös kép. Nem is biztos, hogy jó, inkább csak öreg. Egyszerű történet. Robban a közös kép, aztán a feltöltés. Nyilván szíved (eredeti) választottja nincs a közelben, hogy lássa, mi történt a kattintás előtt és után. Ez gyakorlatilag a képet megtekintő személy fantáziájára van bízva. Az meg tudjuk, milyen – általában mindenki a legrosszabbat feltételezi.

4. Fiú/lány barátok

Amikor van egy vagy több ellenkező nemű barátod, és ezt hangoztatod is. Elmondod többször is, hogy mennyire jó fej(ek). Mi ez, ha nem felhívás keringőre? Előbb vagy utóbb, de inkább előbb a pasid/csajod elkezd konteókat (=összeesküvés-elméleteket) gyártani, hogy bejön neked valamelyik.

Na, most, hogy fegyvert adtam a kezetekbe, arra kérlek benneteket, hogy ne használjátok! Vagy ha használjátok is, rosszra semmiképp se!

#puszi, #pacsi, #béke,

Soma papa