Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amit a srácok hallani AKARNAK

Ezeket mondd, hogy bevágódj!

Szevasztok, testvéreim!

Ma (is) a csajokhoz fogok szólni. És gondolom, ebben a pillanatban vesztettem el a srác olvasóim 100%-át. Bár ha tippelnem kéne, hányan vannak, nem valószínű, hogy nagy számot mernék mondani. Sőt, szerintem én vagyok Soma blogjának egyetlen férfi olvasója. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Inkább sírva nevetek.

De ha már ennyire felborult a nemek aránya, kihasználom a dolgot; és edukálom (Milyen szavakat ismerek, mi? Megvan az érettségim.) egy kicsit azokat, akik olvasnak. Azt már láthattátok, hogy túl sok mindenhez nem értek, kivéve egy dolgot. De ahhoz mondjuk, nagyon. A csajokhoz. Új életcélom van: minél több csajnak pasit találni. Az sem baj, ha én vagyok az a pasi.

De hogyan sikerülhet ez? Nyilván úgy, ha a csajok nem tojnak be, és tudják, mit mondjanak. Ehhez kell egy forgatókönyv. Na, azt nem fogom megírni. Adhatok viszont kulcsmondatokat, amikkel egészen jól lehet operálni. Mert igazából tök mindegy, milyen szavakat használsz, a lényeg az üzenet. Nézzük, miket kell mindenképp átadnod!

1. Szeretlek

A „legalapabb”. Ez az a szó, ami még embernek nem esett rosszul. Pont. De gondolkodjunk egy kicsit! Mik azok a dolgok, amik a világon sokat érnek? Azok, amikből kevés van. Mi következik ebből? Nem szabad elcsépelni a „szeretlek” szót. Ne legyen gyakoribb, mint a lélegzetvétel! Csak akkor mondd ki, amikor tényleg azt érzed, hogy itt az ideje.

2. Csináld te, te jobban értesz hozzá

Csak a számat figyeld, mert csalok. Most egy kis kamu fog következni. Az univerzum legbüszkébb állata a férfiember – ez tény. Jól esik neki, ha néha elismerjük a hozzáértését, szakmaiságát. Legyen szó bármilyen témáról. Sokszor jobban jössz ki, ha átadod neki a színpadot. Így simogathatod a fene nagy büszkeségét, plusz elvégez helyetted egy feladatot. Egy csapás, két légy.

3. Szerinted? 

Ennek részben köze van az előző ponthoz. Egy pasi szereti azt hinni, hogy mindenhez ért. Jobban mondva, nem szereti elismerni, hogy nem ért valamihez. A kettő majdnem ugyanaz végeredményét tekintve: mindenbe bele akarunk pofázni. És mi biztos, hogy jobban tudjuk. Szóval nincs más dolgod, mint használni a „szerinted” szót még abban a helyzetben is, amikor egyáltalán nem vagy kíváncsi a véleményére. Maximum máshogy döntesz, de fontos, hogy érezze, érdekel téged, mint gondol.

4. Jó szórakozást!

Teljesen felesleges „rendőrködni”, és vallatni, hogy hová készül a haverjaival. Ha azt mondja, menni akar, engedd – az a legtisztább. Ha valahová nem szívesen küldöd el, ott érdemes ellenőrizni a kapcsolat bizalmi alapját. Lehet, hogy ingatag. Sőt, biztosan az. A „ne menj” helyett elég egy „jó szórakozást”, és sokkal jobb lesz a hangulat kettőtök közt. És cserébe te is kapod sorban az úgynevezett „kimenőket”.

5. Nézem a Holnap talit

Nem, nem már megint. Még mindig. Bár véget ért az 5. évad, lehet újrakezdeni elölről, és van egy filmünk is. Nincs annál szexibb, mint egy csaj, aki HT-t néz. 😉

#szevasztok, #pusszantás,

Soma papa