Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Az 5 legcikibb nyári divatbaki

Ezeket inkább ne...
 

Na, szevasztok testvéreim!

Most már szép lassan kezdi felfogni mindenki, hogy bizony tombol a nyár. Hosszú nappalok, rövid éjszakák. Meg rövid szoknyák, topok, nadrágok. Ó, igen, ezzel fogok ma foglalkozni! A Soma papa divatblogról lefújtam az ujjnyi vastag porréteget, és újból öntöttem egy kis iróniát a motorba. Szálljatok fel a buszra, van még hely bőven!

Szóval nyár – mi jut róla eszünkbe a fentebb említett dolgokon kívül? A legfontosabb az, hogy MELEG van. Nem kicsit, nagyon. Épp ezért imádom a nyarat. Lekerülnek a kabátok, és minden csaj megmutatja, mi van a ruhatára lengébbik felében. De nem azért örülök ennek, amire elsőnek gondolnátok. Nem a szememet legeltetem, inkább rekeszizomra gyúrok ilyenkor.

A mai divatot tulajdonképpen csak egy vékony hajszál választja el a kabarétól. Nagyjából ez annyiban nyilvánul meg, hogy a valóságban nincs zenei aláfestés. Összeírtam pár dolgot, amit egészen egyszerűen nem értek. Nem értem, miért veszitek fel 2018-ban; nem értem, hogy jöhettek divatba; és nem értem, hogy kinek tetszenek férfiszemmel. Előre is elnézést kérek, ha bárkinek a lelkivilágába belegázolok. Nem ez (de, pontosan ez) a cél. Kezdjük!

1. Szőrös papucs

Ha valamivel ki lehet kergetni a világból, akkor az a szőrös papucs. Az egy dolog, hogy egyáltalán nem támogatom a város kellős közepén a nyitott lépőket. Csak menj végig az utcán, és figyeld a földet! Na, az a sok retek a lábaddal is találkozni fog előbb vagy utóbb, de inkább előbb. Vissza a szőrös papucshoz! Felfoghatatlannak tartom, hogy jöhettek újra divatba a 90-es évek trash viseletei. Ezeken tavaly még röhögtél, most meg már vágysz rájuk. Az a papucs egyszerűen rémes. Pont úgy néz ki, mintha fogtál volna két kivit (nem a gyümölcsöt, hanem a madarat), és odaragasztottad volna őket a lábközépcsontodra. Most komolyan?!

2. Átlátszik? Át bizony!

Sajnos klasszikus. Fehér, enyhén átlátszó felsőhöz emberek felveszik a rikító vagy borzasztó sötét fehérneműjüket. Annyira közönséges és ostoba lépés, hogy azt nem is akarom részletezni. Csak remélni tudom, hogy ezt nem direkt csinálják emberek. Bár a mai világban már semmin sem lepődöm meg…

3. Pánt, pánt, pánt

Sokan hadilábon állnak a pántokkal. Itt a hibalehetőségek sora – szerencsétlenségükre –gyakorlatilag végtelen. Az állandó felháborodás tárgyát, az átlátszó pántot a társadalom nagy részével ellentétben még annyira nem is ítélem el. Az viszont felháborít, amikor valaki pánt nélküli ruhához felvesz pántos melltartót. WHAT? Külön ínyencség, amikor a pánt más színű, mint maga a melltartó; ami megint más színű, mint maga a ruha.

4. Buli van?

A kedvencem. És most ebben semmi hátsó szándék nincs. Imádom a csajokon a koktélruhákat, mert azok csinosak. Ennyi, nincs más indokom erre. Egy dologgal viszont el lehet rontani még ezt is. Azzal, ha túl sokszor veszed fel őket. Az alkalmi ruhákat – ahogy a neve is mondja – tartsd meg különleges alkalmakra!

5. A crop top nem top

Mármint top, csak nincs topon, ha nem áll jól. Milyen esetekben nem áll jól a crop top? Inkább azt mondom, milyenekben igen, az a lista sokkal rövidebb. Csak akkor vedd fel, ha 20 évnél fiatalabb vagy és/vagy tükörsima hasad van. Minden más esetben a crop topot használd porrongynak. Úgy hasznosabb lesz.

#ó, #ió, #ció, #áció, #káció, #akáció, #vakáció,

Soma papa