Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ugye te nem vagy ilyen? 5 dolog, ami kiábrándítja a pasikat

Ne! Csak ezeket ne!

Szevasztok, Csajok!

Ti is érzitek ezt? Bár már rég nincs tavasz, szerelem van a levegőben! Elő is veszem a légfrissítőt, még mielőtt elkapok valamit. Viccet félretéve: most szerelmes vagyok, szóval sikerült elkapnom a halálos kórt. Nem mondom el, kibe – találgassatok egy kicsit! Talán majd ősszel kiteregetem azt a bizonyos szennyest. Szóval így a suli után is várhatók még izgalmak… 

Ez a bejegyzés most egyfajta hálaadás lesz. Nem, nem olyan, mint az amerikai ünnep. Azoknak a csajoknak fogok hálát adni, akik megkönnyítik az életem. Nem, nem anyukámra gondolok. Bár őt is nagyon csipázom, itt most másról lesz szó. Nevezetesen azokról a lányokról, akik bár jól néznek ki, elkövetnek bizonyos hibákat.

Milyen hibákat? – tehetik fel a kérdést a szemfüles olvasók, azaz ti. Olyan hibákat, amik kirántanak engem a kísértésből – válaszolja erre a tehetséges blogger, azaz én. Ami nekem jól jön, az nekik halálosan kínos. Ne akarjatok olyanok lenni, mint ők! Ne akarjatok olyan csajok lenni, akik kiábrándító dolgokat tesznek! Felsorolok ezek közül párat. Fogadjátok szeretettel!

1. Megbízhatatlanság

Nem is igazából a megbízhatatlanságra gondolok (de akkor miért ezt a címet adtam?). Azért, mert nem tudom, hogy mi az őszinteség ellentéte. Őszintétlenség? Elég bután hangzik. Na, mindegy! Amúgy ez egészen addig a pillanatig nem kiábrándító, amíg ki nem derül, hogy egyetlen szavadat sem lehet elhinni. Onnantól viszont menthetetlen a dolog…

2. Önzőség

Haha, végre egy fogalom, amit pontosan meg tudok határozni. Nincs annál borzasztóbb, mint amikor egy lány csak magával képes foglalkozni. Egészen egyszerűen visszataszító, amikor minden elé helyezi valaki a saját érdekeit. És a legborzasztóbb, hogy ez általában nem szokott az ilyen embereknek feltűnni.

3. Önbizalomhiány / beképzeltség

Egy bizonyos mértékig még oké, sőt szimpatikus is. Viszont amikor már a világ legegyszerűbb feladatait sem akarja elvállalni/megoldani, mert „úgysem képes rá”, az már baromi kellemetlen. Egyébként az önbizalom nem egyenlő a beképzeltséggel. Míg az előbbi szexi, az utóbbi ugyanolyan gázos, mint az önbizalomhiány.

4. Bosszúállás

A legundorítóbb dolog a világon. Sosem értettem, mire jó, ha valaki visszaadja azokat a negatív impulzusokat, amik őt érik. Az egésszel csak azt éri el a kis bosszúállónk, hogy eszkalálódik (újabb meglepő szó tőlem) a probléma. Ha ki akarsz mászni egy gödörből, nem lefelé, hanem felfelé kell nézni.

5. Hálátlanság

Ez sem a tökéletes fogalom – ma egész jót megyek ezen a téren. Arra gondolok, amikor valaki képtelen megbecsülni a dolgokat, amiket az élet az ölébe pottyantott. Általában ezek az emberek örök elégedetlenek. Ami másnak tökéletes, az nekik jó; ami másnak jó, az nekik már elfogadhatatlan. Hiszen ők tökéletesek, ők mindenből a jobbat (vagy a lehető legjobbat) érdemlik. A probléma csak azzal van, hogy a magukról kialakított képük és a valóság köszönőviszonyban sincs.

Ennyi mára. Ha szeretnétek, írok majd még hasonló dolgokat. Nem akarom, hogy miattam ne tudjatok rendesen viselkedni. Haha, nyilva viccelek. De amúgy szívesen írok még ebben a témában!

#pusz, #pusz, #pusz,

Soma papa