Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

6 dolog, amit többször kellene mondanod a szerelmednek

Tényleg... Mondod elégszer?

Na, szevasztok, királyok és királynők!

Múltkor azt írtam, hogy nincs túl sok fiúolvasóm. Ezúton szeretnék tőlük elnézést kérni – több levelet is kaptam, hogy léteznek, és bírják, amit csinálok. Srácok, élő legendák vagytok! Nem azért, mert annyira menők vagytok (nyilva azért is); hanem azért, mert még mindig nem hiszem el, hogy léteztek. Viszont ha már bizonyítottátok, hogy olvastok, akkor hozzátok (is) fogok most szólni.

Igen, a mai bejegyzés mindkét nem képviselőit ugyanúgy meg fogja szólítani. Szóval srácok, örüljetek! Megkapjátok a heti adagotokat romantikából. Csajok, ti pedig nyugodjatok meg, most nem csak ti lesztek korrepetálva életből. Mert ugye ezért is kaptam már kritikát. Egyébként nem mondom, hogy könnyű volt olyan témát találni, ami srácokat és csajokat egyaránt érint és érdekel.

De Soma papa mindig és mindent megold. Mindig és mindent. Mindig. Mindent. A nagy megoldáskeresés közepette épp csak azt nem vettem észre, hogy a téma végig az orrom előtt hevert. Detektívnek nem vagyok (annyira) jó, na! A lényeg: hol találkoznak a fiúk és a lányok? Hát persze: A SZERELEM! Összekaptam pár dolgot, amit sokkal gyakrabban kéne mondanotok egymásnak. Mármint neked és a szerelmednek. Zsa!

1. Szeretlek

Annyira szép ez a szó, miért használod ilyen ritkán? (Az nem kifogás, hogy szingli vagy. Mondhatnád a barátaidnak is. :DDD) Sokszor többet mondd minden ajándéknál és tettnél, és nagyon egyszerű vele megajándékozni a másikat.

2. Hiányzol

Maga az érzés borzalmas, amikor hiányzik valaki az embernek. A másiknak mégis jól esik, ha tudja, a párja szomorú nélküle. Ne értsétek félre, nem örül neki, természetesen megszakad a szíve, mégis boldog egy kicsit.

3. Vágjunk bele!

A kapcsolatok halála sokszor oda vezethető vissza, hogy az adott pár tagjai biztonsági játékosok. Pedig régóta tudjuk, hogy a legrosszabb ötleteknek köszönhetjük a legjobb emlékeket. Ha még nem hoztál olyan döntéseket, amiket megbántál, sosem éltél igazán…

4. Ne haragudj!

Nem az az igazán nagy dolog, ha valaki sosem hibázik egy olyan környezetben, amiben őt sosem kényszerítik hibára. Az az óriási, amikor valaki kilép a komfortzónájából, hibázik, és ezt be is látja. És ha kell, bocsánatot kér miatta. Ha kell, ezerszer is.

5. Boldog vagyok

Boldog vagy? Boldog! Örülnél, ha valaki azt mondaná, hogy boldog melletted? Hát persze, még boldogabb lennél! Akkor miért nem hozod össze a kettőt? Sokkal szebbé teheted a pasid/csajod napját, ha közlöd, hogy jól érzed magad vele.

6. Segíthetek?

Egy kapcsolatban nincs „én”, „te” vagy „ő”. Egy kapcsolatban „mi” van. Ez a legszebb az egészben. Ha valami nem megy egyedül, akkor együtt biztosan sikerülni fog. Különösen figyelmes lehetsz, ha nem várod meg a pillanatot, hogy a partnered eljusson arra a pontra, hogy segítséget kér tőled. Egy egyszerű kérdés csodákat tehet.

#szerelem, #boldogság,

Soma papa