Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amit a srácok gondolnak az ölelkezésről

Elárulok pár titkot.

Szevasztok, Tesikéim!

Soma papa újra itt. Mostanában kicsit többet bulizgatok, nyaralgatok, lazulgatok. De próbálom úgy intézni a dolgaimat – ha egy mód van rá –, hogy nektek ebből ne tűnjön fel semmi. Remélem, sikerül is! Egyet azért elárulok: nem könnyű buliról bulira élni. Igazából hősként tekintek magamra.

Na, szóval: ha nyár, akkor buli; ha buli, akkor pedig csajozgatások. Úgy gondoltam, ma kicsit mesélek nektek a pasik szándékairól. Nyilva nem az én szándékaimról, én tiszta vagyok, mint a szűzhó. Esküszöm. Bár ha nem az lennék, akkor is el tudnám hitetni veletek, hogy az vagyok. Van egy jó trükköm. Az ölelés.

Pontosan erről lesz ma szó. Nemcsak erről, de erről is. Leírom, hogy mi jár a srácok fejében akkor, amikor megölelnek titeket. Relatíve kevés alkalommal (= soha nem) tudok a csajok fejével gondolkozni, így nem tudom, ti mennyire dimenzionáljátok túl, ha átkarolnak titeket. Abban viszont biztos vagyok, hogy a srácok jobban pörgetik közben az agyukat, mint hinnétek. Nézzük, miben matekozunk közben!

1. „Lehetne több is.”

Amit említettem korábban is. El tudják veled hitetni, hogy a szándékaik tiszták, de közben egy baráti öleléskor is arra gondolnak, hogy bárcsak több lenne ebből. És ha elégszer ismétlik (mondjuk, minden köszönéskor és elköszönéskor), akkor könnyen hozzászokhatsz a rendszerhez. És előbb vagy utóbb azon kapod magad, hogy igényled az érintését. És bumm, bele is estél a csapdába!

2. „Nem túl kényelmes.”

Ugorjunk egyet! Már együtt vagytok. Egymás mellett fekszetek, természetesen összegabalyodva. Te megtalálod a legkényelmesebb pozíciót számodra. De mi a helyzet vele? Épp arra gondol, hogy ilyen kényelmetlenül még sosem feküdt. Ugyanis az ember valamiért úgy van összerakva, hogy ha egy pasi meg egy csaj fekszenek egymás mellett, akkor az valakinek kényelmetlen lesz.

3. „Nincs karom.”

Tudod, mi van akkor, ha valakinek a karján 10 percnél tovább fekszel? Annyira elzsibbad, hogy érzéstelenítés nélkül lehetne műteni…

4. „Én vagyok a világ legdurvább kötéltáncosa.”

Idejét sem tudja már az emberiség, mikor húztak meg a határokat annyira igazságtalanul, mint ahogy azt a csajok teszik az ágyon. Alvás közben a 99,9%-át birtokolják a matracnak, és nagylelkűen felajánlják nekünk a 0,1%-át. Micsoda adomány!

5. „Szeretem.”

Annak ellenére is, hogy az egész baromi kényelmetlen neki. Annak ellenére is, hogy úgy elzsibbad a karja, hogy nem tudná megkülönböztetni egy idegen emberétől. Annak ellenére is, hogy fél centi sem választja el attól, hogy lefejelje a padlót miattad. Szereti, hogy ott vagy, ahol. Mert szeret téged. És ez így jó.

Mára ennyi volt, mindenkinek jó nyaralást, fesztiválozást, napozást, úszkálást, pancsolást és ki tudja még, mit kívánok!

#nagyölelés,

Soma papa