Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 dolog, ami eldönti, jó csaj vagy-e

Jó csaj vagy?

Szevasztok, testrészeim!

Beszélgessünk kicsit a jó nőkről! Mitől lesz valaki jó nő? Attól, hogy jól néz ki? Nem, az csak egy összetevő. Attól, hogy fejben penge? Nem, az is csak egy hozzávaló. Attól, hogy nagyon kedves? Nem, ez nem is feltétlen kell hozzá. Attól, hogy bomlanak utána a palik? Nem, az már csak a következménye a dolognak. De akkor hol van a kutya elásva?

Valahol ezeknek a határán, a találkozópontnál. Önmagában egy tulajdonság sem elég, a csillagok különös együttállására van szükség az üdvösséghez. Na, meg persze néhány extrára, amit vagy bele tud tenni valaki a „közösbe”, vagy nem. Ezeket fogjuk ma átrágni, aztán a bejegyzés végén feloldunk egy százéves tévedést, amit rengeteg embert bevitt már az erdőbe.

Csajok, tessék jegyzetelni! Pasik, tessék reagálni, hogy egyetértetek-e azokkal, amiket összeszedtem! Úgy vélem, mindenki számára építő jellegű lesz, amit leírok. Ha nem, akkor sem kérek elnézést érte…

1. Külső

Aki azt mondja, nem számít, az hazudik. Természetesen nem a szépség-csúnyaság vonalon kell elindulni, mert az vakvágány. Szubjektív dolgokon lehet vitázni, csak sosem fogunk egyezségre jutni. Az ápoltságban és az igényességben van az ész. Ha adsz magadra, mindig rendezett a külsőd, egy fontos lépést tettél a „jó csajság” felé. (Mondom ezt én. Ha lemegyek a bányába, feljön a rém, mert azt hiszi, műszakváltás van…)

2. Távolság

Egy jó csaj mindig tartja a kellő távolságot faja hím egyedeitől. Mindig érezteti, hogy számukra elérhetetlen. Pontosan emiatt fognak vágyni rá. Ha van valamid, amit mindenki megszerezhet, akkor igazából nincs semmid. Ha viszont olyan dolgot kaparintasz meg, ami nem jár a többieknek alanyi jogon, nagy király lehetsz. Logikus. Tehát egy jó csajnak adnia kell az elérhetetlent. Még akkor is, ha szíve szerint elérhető akarna lenni.

3. Veszély

Nem arra gondolok, hogy eltöri a kezed, ha hozzáérsz. Bár az sem rossz, elég menő szupererő lenne. Veszély alatt azt értem, hogy tiszteletet tud kivívni magának. Félnek tőle a srácok, mert átvitt értelemben veszélyes. Sosem mersz hozzászólni, mert ha rossz kedvében kapod el, olyan savat köp rád, hogy azt a jóisten sem szedi le rólad. És milyen az emberi természet? Hát persze, hogy az a csávó a legmenőbb, aki ott úszkál, ahol a cápák is megfulladnak.

4. Nem követ

Ne akard követni, úgysem fog vezetni. És ne próbáld vezetni sem, mert úgysem fog követni. Egy jó csaj a maga útján jár, nem befolyásolja senki. Nem fog olyan hajat vágatni magának, mint Kylie Jenner, csak mert az a menő. És ezért nem is kérdőjelezi meg senki. Néhány bolond megpróbálja másolni őt, de sosem sikerül nekik, mert a titok belülről jön, és sosem árulja el.

Nagyjából ez a négy dolog kell ahhoz, hogy valaki jó csaj legyen, nem több. Most biztosan meglepődsz, és felháborodsz, hogy hol a kedvesség, az empátia és társai. Nyilva sehol. Az már egy másik szint. Zajos tévedésben vannak azok, akik összekeverik a szép lányokat a jó csajokkal. Jó csaj bárkiből lehet, szép lány csak kevesekből. Az már egy kövi szint. Egyszer majd kifejtem…

#szevasztok,

Soma papa