Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 mondat, amivel le tudsz nyűgözni egy pasit

Ezeket a mondatokat sosem felejtik el.

Szevasztok, srácok és csajok!

Vagyis – ahogy azt már megszokhattátok – inkább csak csajok. Bocsássatok meg nekem, hogy mindig koedukáltan köszönök, pedig a tartalmaim finoman szólva sem azok. Ez valami olyasmi, amit nem tudok irányítani. Ez amúgy jellemző rám – gyakran mondok olyan dolgokat, amiket nem is gondolok komolyan. Aztán évekig tartó magyarázkodás az ítéletem, mert valaki képtelen elfelejteni egy rossz viccet.

A mai témám is ehhez fog kapcsolódni. Nyilva nem azt fogom leírni, amiket már megbántam, hogy kimondtam. Saját magam ellensége azért (még) nem vagyok. Viszont vannak dolgok, amiket képtelen vagyok elfelejteni. Olyanok, amiket ma is ugyanúgy hallok, ha eszembe jutnak, mint amikor ténylegesen hallottam őket.

Merem feltételezni, hogy úgy működöm, mint a többi pasi. Ha ez így van, akkor nemcsak én nem tudom elfelejteni ezeket a szavakat/mondatokat, hanem a többi pasi sem. Ez pedig azt jelenti, hogy megvannak azok a mondatok, amikkel mélyre lehet hatolni egy pasi lelkében. Előre szólok: nem azért írom le őket, hogy visszaéljetek velük. Mindig mondjátok ki azt, amit gondoltok. Ne befolyásoljon senkit, hogy Soma papa mit hordott össze 2018. július 29-én.

1. „Ez szép volt!”, „Ügyes vagy!”

A férfiak büszkesége messze földön híres. Még ha ezt szeretik is tagadni, egyikünknek sem kell egy kis hiúságért a szomszédba mennie. Az elismerő szavak pedig úgy simogatják azt a bizonyos hiúságot, mint jógyerek a kiskutyát. Ugyanis ez visszaigazolás számunkra. Valami olyasmi, mint nálatok az Instagram, csajok, csak ez offline.

Szóval minél több dicséret, annál boldogabb pasi. És fixen mondom, hogy örökké emlékezni fog arra, hogy ki, mikor, hol és miért dicsérte őt meg. Ha pedig ez egy lánytól érkezik, örökre az agyába vésődik.

2. „Különlegesnek érzem magam melletted.”

Kezeket fel, ki az, aki nem szeret különleges lenni! Ha jól érzem, nem sok mancs van most a levegőben. Nem is értem, miért. Valahol ennek is köze van a hiúsághoz. Ugyanis azt érezteted ezzel a mondattal, hogy képes valami olyasmire, amire más nem.

És ez bizony jó. Úgy érzi, kitűzte zászlaját a lelki Mount Everested tetejére. Plusz ez a mondat már magában hordoz egy utalást, mely egy előrehaladott kapcsolatról árulkodik. Tehát olyan embertől jön, aki fontos számára. A fontos emberekre pedig mi, pasik figyelünk.

3. „Büszke vagyok rád!”

Na, most a pasikhoz szólok! Csajok, ti is tegyétek fel ezt a kérdést a legközelebbi srácnak: „Szeretnéd úgy belepisilni a hóba a neved, hogy örökre ott maradjon?” Ha a válasz „nem” lesz, akkor hazudik, vagy nem pasi az illető. Miért? Egészen egyszerű. A vérünkben van az, hogy maradandót akarunk alkotni.

Ha valaki azt mondja, hogy büszke ránk, azzal már megszereztük az örök élet egy cseppjét. Legalábbis így érezzük, mert az adott ember fejében valószínűleg örökre (vagy remélhetőleg nagyon hosszú ideig) ott lesz ez a büszkeség, ha ránk gondol. És ez nagyon jó érzés.

4. „Boldog vagyok melletted.”

Mind közül a legfontosabb és legsúlyosabb – olyan értelemben, hogy ez a legmélyebben bevésődő mondat. Minden srácban ott lakik egy szuperhős. Ha mélyen is, de ott van. És azzal, ha elárulod neki, hogy boldog vagy, ha a közelében lehetsz, ezt a szuperhőst kelted életre. Úgy fogja érezni, hogy minden alkalommal egy kicsit megment téged.

Annál pedig nincs jobb érzés pasiként, amikor gondoskodhatsz egy lányról, és megvédheted őt a világ szörnyűségeitől. A hideg is kirázott, amikor leírtam ezt a mondatot.

#pacsi, #puszi,

Soma papa