Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 jel, hogy egy pasi azt akarja, hogy megcsókold

Készítsd az ajkaidat!
 

 

Szevasztok, Csajok!

Bár ma írhattam volna azt is, hogy „csókolom”. Mert ma bizony a csókkal fogunk foglalkozni. Meg egy kicsit a srácokkal is. Az mindig izgi – vagyis nektek az, gondolom. Ha tudnátok, hány lányt csókoltam már meg életemben, teljesen megkattannátok. Szóval, ha valakitől érdemes elfogadni tanácsot ez ügyben, minden szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az én vagyok.

Év elején elárultam már néhány pontban, hogyan kell jól csókolni. De csókolhatsz te akármilyen jól, ha nem jutsz el a csókig, semmit nem érsz el vele. Kb. félév után erre én is rájöttem. Ezért javítom a saját hibámat, és összedobok egy listát arról, hogy miről ismered fel, hogy egy pasi smárolni (hányok ettől a szótól) akar veled.

Most már mindent tudni fogsz csóktémában. Eddig is legyőzhetetlen voltál, viszont mostantól elpusztíthatatlan leszel. Na, elég az időhúzásból – jöjjön 5 jel, amiből kiderül, hogy egy pasi csókolózni akar veled!

1. Csend

Ha definiálni kéne a „csend” szót, valószínűleg az lenne, hogy a dolog, amit a csajok hiányolnak, amikor egy pasival beszélnek. Amikor a legnagyobb dumagép is letekeri a hangerőt, ha közel érsz hozzá, ott biztosra veheted, hogy van valami. Általában az áll mögötte, hogy akarva-akaratlanul is feldobja neked a lehetőséget a kezdeményezésre.

2. Figyeld a száját!

Nem! Ne a száját! Őt! Őt, ahogyan a száját „figyeli”. Ha meglát, azonnal bedob egy rágót? Ahogy észrevesz, csekkolja magát (vagy a száját) a telója kijelzőjében? SZŐLŐZSÍRT hord magánál 2018-ban? Még durvább: random fogat mos a suliban? Nyugi, csak azért csinálja, mert reméli, hogy ÚGY találkoztok.

3. Figyeld a szemét!

Amikor épp nem a saját szájával van elfoglalva, akkor valami mást néz. Valami mást, amivel ugyanúgy lehet csókolni. De mi az? Jó, nem jövök találós kérdéssel – a te szád. Amikor beszél hozzád, úgy csodálja az ajkaidat, mintha akkor látna embert először. Ezt azért csinálja, mert tudja, hogy így jelezheti neked, hogy teljesen máshol jár fejben.

4. Távolság

Mekkora hely van köztetek, amikor beszéltek? Itt nagyon résen kell lenned, mert a srácok úgy tudják lopni a távolságot, mint a ragadozó nagyvadak. Lehet, hogy a beszélgetés közben még nagyobb a hely köztetek, mint a Grand Canyon, a végén pedig már egy gombostű sem fér be közétek. Ugye nem kell részleteznem, hogy ezt miért csinálják? Messziről nem lehet csókot adni…

5. Agyfagyás

Nem, nem arról beszélek, amikor nagyon gyorsan, nagyon sok fagyit eszik valaki. Hanem arról, hogy egészen másról beszél, mint ami épp a fejében jár. Pár keresztkérdés, és máris akkora csomót lehet kötni a srác agyára, mint kezdő óvodás a cipőjére. Aztán jön a dadogás, hebegés, habogás. Na, itt bújik ki a szög a zsákból…

#csók, #puszi,

Soma papa