Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezekkel a ruhákkal nyűgözheted le a pasikat

Parádés szettek jönnek!
 

Szevasztok, testvérek és nem testvérek!

Most baromi lehangoló leszek, de valakinek ezt is ki kell mondania: KÖZELEDIK A SULIKEZDÉS. Érzed már az illatát? Bocsánat, szagát. A mai címből nem gondoltad volna, hogy ide fogsz kilyukadni, mi? Nyugi, mindent megmagyarázok! Az, hogy mindjárt itt a szeptember, nem jelent mást, mint hogy van még néhány erős hetünk a nyárból és a fesztiválszezonból.

Aki akar még valami kövéret gurítani ebben a rövidke, de annál intenzívebb időszakban, annak nagyon komoly trükköket kell előhúznia a kalapból. Viszont kísérletezésre nincs sok idő, mert kettőt pislogsz, és azt veszed észre, hogy másodfokú matekegyenleteket oldasz meg dohos osztálytermekben. Közben pedig az ősz szépen átveszi a nyár helyét, ledöntve ezzel a boldogság és a szabadság szobrát. Huh, esküszöm, mindjárt sírok!

Óriási szerencséd van, hogy ráakadtál erre a blogra. Én tudom, mi az a plusz, amire szükséged van ahhoz, hogy surranópályán, a hajrában elhozd „A nyár királynője” címet. Csak saját felelősségre olvasd tovább ezt a bejegyzést, mert benne van, hogy szerzel néhány irigy lányellenséget is a segítségemmel. Ugyanis elárulom neked, hogy mit kell felvenned, hogy lenyűgözd a pasikat.

1. Romper és strandruha

Na, rögtön a kezdésnél el is bizonytalanodom. Nem biztos, hogy meg tudom neked magyarázni, hogy mit bírok a strandruhákban és a romperekben. Valahol ott lehet a kutya elásva, hogy kiránt a megszokottból. Nem veszed fel őket mindenhová, így nem adod meg az esélyét annak, hogy a srácok megszokják. Plusz van benne valami, ami ötvözi a ruhák eleganciáját és a nadrágok lazaságát. Ettől egyszerre lesz csinos, és kényelmes. Utóbbi segít, hogy természetesnek és boldognak tűnj.

2. Edzőszett

Nem tudom, hogy ez a többi pasinak bejön-e, de nekem nagyon. Ha van 2-3 fullos edzőszetted, azzal sok mindent sugallsz magadról. Elárulod, hogy szoktál sportolni. Sokat. (Ugye szoktál? Fontos. Ép testben… Nem is folytatom.) Ez pedig arra enged következtetni, hogy kívül-belül rendben vagy. Ha csak egy tanácsot fogadsz meg ma, ez legyen az: bő trikó, sportmelltartó. Na, az a póker!

3. Póló-sapka

Folytassuk ott, ahol az előző pontnál abbahagytuk! Bő póló, valami menő felirattal vagy évszámmal. Kivégez, a legmenőbb cuccok! Hozzá egy natúr baseball sapka. Szigorúan natúr – fogalmam sincs, mi a hivatalos neve, de a klasszikusra gondolok, aminek hajlított az eleje. Nem arra, ami olyan, mint egy félbe vágott takarmánytök. Ez is lazaságot sugároz, ez is kényelmes, ettől is megszépülsz.

4. Skinny farmer

A jó öreg jolly joker. A skinny farmert mindenhez fel lehet venni, mindennel jól néz ki. Bő pólóval, a baseball sapkával, tornacipővel, strandpapuccsal is pusztítóan király. Nyilva a forróbb napokon kerüld, mert megfősz, mint egy rák. Az meg ugye nem hiányzik senkinek….

5. Ing-napszemüveg

Ugye levetted már, hogy az idei nyár kulcsszava a lazaság? Na, ez a szett is ilyen. Egy jó napszemüveg (Fontos, hogy ne silány minőségűt válassz! Szűrje az UV-t!) kötelező kiegészítő a napsütéses hónapokra. Akkor is vidd magaddal, ha tudod, hogy árnyékos helyen leszel – jól néz ki, ha feltolod a fejed búbjára. A kockás ing pedig megint csak dob a lazafaktoron.

#dobdbemagad,

Soma papa