Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 jel, hogy egy srác fel akar szedni

Most minden kiderül...
 

Szevasztok, Csajok!

Ez a blogbejegyzés rendhagyó módon indul, ugyanis nem érzem biztonságban magam. Azért kell leírnom ezeket a sorokat, hogy mindenki tudja: ha eltűnnék, a világ összes sráca gyanúsítható lesz, hogy megrendezte az elrabláSOMAt. Szóval ha nem jelentkeznék záros határidőn belül, értesítsétek a rendőrséget, a hadsereget, az FBI-t, az Interpolt és egy csomó rendvédelmi szervet, amit nem is ismerek.

De miért ez a nagy felhajtás? Előre is bocsi, srácok, de most el foglak árulni benneteket. Kiénekelem az összes mocskos kis trükköt, amit annak érdekében vethettek be, hogy megszerezzetek magatoknak egy csajt. Tudom, hogy a vírusok mindig egy lépéssel a vírusirtók előtt fognak járni, de úgy érzem, ezt akkor is meg kell írnom.

Meg kell írnom, mert a csajok nem érdemlik meg, hogy hazudjatok nekik. Nem szolgáltak rá, hogy az orruknál fogva vezessétek őket. És ezt Soma papa nem is fogja hagyni! Ezért elhozom a legátlátszóbb, mégis legjobban működő trükköket.

1. A lányok szívéhez…

Bizony, a lányok szívéhez is a hasukon keresztül vezet az út! Még akkor is, ha ezt nem is gondolná senki. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Egy kis csoki, egy kis gumicukor, egy kis sütemény mindig a legjobbkor. Csodákra képes ez a módszer. A jó kaja oldja a stresszt, segíti az ismerkedés folyamatát. Ráadásul pozitív nyomot hagy az emlékezetben, és ezt a pozitív dolgot akarva-akaratlanul is egy bizonyos személyhez társítjuk. Akitől a kaját kaptuk.

2. Rajtad vagy veled?

Sokszor úgy tűnik, hogy rajtad nevet? Máskor úgy, hogy veled együtt? Sokkal jobbat mondok: ÉRTED. Ha valaki feltűnően cukkol, sokszor tréfát űz veled, az nem azért van, mert valóban ki akar gúnyolni. Csak próbálja feszegetni az ingerküszöböd – ez általában rosszul szokott elsülni. De utána jöhet a pitizés, kibékülés és összeborulás. Annál pedig nincs jobb egy srác számára, aki beléd van habarodva.

3. A változás jó?

Előfordult már, hogy valakinek arról beszéltél, hogy mennyire bejön X parfüm, vagy mennyire szereted az Y stílusú cipőket/ruhákat/hajakat, másnap pedig „véletlen” pont belefutottál abba, amiről beszéltél? Haha, nem volt véletlen! Aki pont olyat újított, az valószínűleg téged akart lenyűgözni. Jellemző, hogy mélyebb stílusjegyeket nem változtatnak magukon a srácok egy kialakuló kapcsolat miatt, csak apróságokat. De azt előszeretettel.

4. Bátraké a szerencse

Hősökkel pedig tele van a temető. Egészen elképesztőnek tartom azt a viselkedést, amikor srácok felesleges kockázatot vállalnak azért, hogy lenyűgözzenek egy csajt. Sokszor ez odáig is fajul, hogy a testi épségüket viszik vásárra a bódult hódítók. Teljesen feleslegesen. Mindenki tudja, nem kell extrázni ahhoz, hogy felhívjuk valakinek a figyelmét, elég csak magunkat adni.

5. A titkok kertje

Megpróbálja előadni, hogy az ő teste a titkok kertje. Misztikus próbál lenni. Mindig tanítani akar valami újat. El akar mesélni valami olyat, amit nem tudsz. Meg akar téged óvni. Be akar avatni az ismeretlenbe. A francba, ez totál én vagyok! Na, ezért olvassatok mindig a sorok között, Csajok!

#lebuktam, #bocsi,

Soma papa