Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 tipp, hogyan keltsd fel AZONNAL egy pasi figyelmét

Tuti tippek csajoknak.

Helloooooo, Csajszibarackok!

Ettől a szótól még mindig hányingerem van. De tudod, vannak olyan dolgok, amiket újra és újra ki kell próbálnod, mert egyszerűen elfelejted, hogy mennyire rosszak. Ilyen például az, amikor megszagolod az ecetet. Tudod, hogy borzasztó szaga van, de valamiért mégis késztetést érzel, hogy megszagold. (Bocs, ha szereted az ecetet!) Na, pont ilyen a „csajszibarack” szó használata is.

Rövid kitérő után térjünk a tárgyra! A szomorú tárgyra. A világ legszomorúbb tárgyára. Mégpedig arra, hogy KÖZELEG A NYÁR VÉGE! Közeleg a boldogság és a szabadság vége is. Hamarosan ismét suliba kell menni, ismét meg kell küzdeni a hétköznapok nehézségeivel. Az egyik legnagyobb ilyen nehézség talán a legnagyobb könnyebbség is: nem egyedül leszel. Ott lesznek a barátok. Meg egy csomó olyan arc, akivel nem akarsz találkozni. Meg egy csomó olyan is, akivel akarnál, de valamiért nem vesznek téged észre.

Bammm!!! Pont az utolsóval fogunk ma foglalkozni. Van még bő két heted arra, hogy ne nulláról indulj neki a sulikezdésnek. Használd ki az egyedül eltöltött időt is! Elárulom, hogyan tudod felhívni magadra egy pasi figyelmét a közösségi média használatával. Tudom, hogy nincs rá sok időd, így csak gyors, de egyáltalán nem közönséges vagy alpári módszereket fogok említeni.

1. Kérdezz!

Nagy probléma a mai világban, hogy a fiatalok félnek kérdezni. Pedig nincs mitől tartaniuk. Senki sem halt még bele egy Facebookon feltett kérdésbe. Plusz mindenki szeret segíteni másokon, mindenki szeret tudni dolgokat, amiket mások nem tudnak. Szóval irány az Insta, a Messenger, a Snapchat, a bármi, amit használsz, és tegyél fel egy kérdést neki, amire válaszolhat. Az sem baj, ha tudod a választ. Ott lesz az esély, hogy beinduljon a beszélgetés.

2. Fogd rövidre!

Na, ez a másik, amit nagyon sokan nem alkalmaznak. Pedig mindenkinek van egy megszokott, kialakított napirendje, amit nem szeret felborítani. (Igen, még azoknak is van, akik azt mondják, hogy nincs nekik. :D) És hogy nem zökkentesz ki valakit ebből a mederből? Ha csak az infó lényegi részét adod át neki. Tehát amikor felteszed neki azt a bizonyos kérdést, ne írd mellé a fél Kalevalát! Ki tudja, lehet ez lesz a döntő szempont, hogy a te üzidre válaszol, nem máséra…

3. Személyesen!

Gondold át logikusan! Milyen dolgokkal szeretsz legszívesebben foglalkozni? Olyanokkal, amik érintenek téged, amik valamilyen módon kapcsolódnak hozzád. Na, ez másokra is igaz. Amikor az ember olyan dologról beszélhet, ami tényleg érdekli őt, nem érzi időrablásnak a sztorizást. Sőt, akár többet is rászán az amúgy szűkös idejéből, mint amennyit valójában érne a dolog.

4. Komment

Mi lehet figyelemfelkeltőbb egy jól elhelyezett kommentnél? Én tudom: két jól elhelyezett komment. Lehetsz vicces, kérdezhetsz, vagy simán csak megjelölheted valahol. Például a Holnap tali! Facebook-oldalán.

5. Ne gondold túl! 

Jellemző, hogy a ciki szitukat „belülről” sokkal cikibbnek érezzük, mint amilyen cikik valójában. Ha azon agyalsz, hogy mennyire gáz leszel, ha írsz neki, ő pedig nem válaszol, sosem jutsz egyről a kettőre. Ha nem teszel érte, nem kapsz semmit – ilyen egyszerű. Csak bátran!

#puszipacsi,

Soma papa