Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 dolog, amit jó lenne, ha a csajok tudnának

Hasznos kis lista, lányok!

Sziasztok, csajok!

Képzeljétek, a hét elején láttam egy srácot és egy lányt vitázni a villamoson. Voltak a történelemben apró csaták, mint a thermopülai ütközet, a waterlooi csata vagy a kurszki tankcsata. És volt ez, ami mindegyiknél keményebb volt. Nem hiszitek el, milyen kiabálás, kapálózás és hisztériázás zajlott a szemem előtt. Tudjátok, amikor azt érzitek, hogy nem mertek megszólalni, nehogy titeket is leosszanak valamivel.

Szívesen felvettem volna videóra, ami történik, de attól féltem, hogy a harcos amazon egy az egyben letöri a kezem. Szóval nem kockáztattam. Marad a mesélés – így legalább még lélegzem. A legviccesebb az egészben, hogy min robbant ki a világégés. Nem fogjátok elhinni. A lány haján, pontosabban a lófarkán. Emiatt kezdték el osztani egymást.

A srác azt mondta, rendben van úgy a haja, de a csaj csak nem akarta elhinni neki. Na, ezt az írást most ennek a lánynak küldöm dedikálva. Tök jó lenne, ha minél többen megosztanátok, hátha eljut hozzá. Ugyanis király volt a lófarka. Össze is szedek pár dolgot, amivel jó lenne, ha ti, csajok tisztában lennétek. Tollat és papírt elő, jegyzetelés indul!

1. Jó a hajam?

Örök kérdés. Mindig azt mondjátok, hogy nekünk szeretnétek tetszeni, de annál ritkábban hiszitek el, hogy nekünk tényleg jó úgy, ahogy van. A köröm egyébként ugyanez. Nem született még meg az a pasi, aki emlékezne arra, hogy milyen hajad és körmöd volt előző nap. Hacsak nem valami drasztikus változáson mentél keresztül. Ha lófarokkal és francia körmökkel érzitek szépnek magatokat, legyen úgy! Ha rövid hajjal és natúr körmökkel, akkor pedig úgy jó nekünk is. Titeket szeretünk, nem a szarut, ami kinő belőletek. 😀

2. Kicsit vagy nagyot?

Ha randizni mentek, ne érezzétek magatokat kellemetlenül! Ha mondjuk, fagyiztok, nyugodtan kérjetek annyi gombócot, amennyit csak szeretnétek. Ha sült krumplit esztek, válasszátok a nagy adagot, ha azt ennétek szívesebben. Ne kényszerítsétek magatokat olyan döntésekre, amiket nem szeretnétek meghozni. Ne csináljatok valamit csak azért, hogy felépítsetek magatokról egy (hamis) képet / ne okozzatok kellemetlenséget a másiknak. Aki szeret, az önmagatokért fog szeretni.

3. Ki dönt? 

Ne gondoljátok azt, hogy mindig a pasinak kell lenyűgöznie benneteket. Néha nektek is ugyanúgy kell készülni meglepetéssel vagy randi ötlettel. És ezt most nem azért mondom, mert annyira szeretném, hogy valaki engem is meglepjen. Logikai úton kell elindulni, hogy megtaláljuk a megfejtést – két fej több mint egy. Két ember sokkal több programot tud kitalálni, mint egy. Ha egyszer ti találtok randi programot, egyszer pedig a pasitok, máris megdupláztátok a randik számát.

4. Kiben bízhat az ember?

Röviden: ha pasikról van szó, 100%-ig senkiben. Ne dőljetek be egy srácnak sem, aki barátkozni akar „mindenfajta hátsó szándék nélkül”. Most lehet, hogy magam ellen is beszélek, mert én is pasi vagyok. Úgy vagyok vele, hogy inkább bukjak pár rajongót, és segítsek ezernek, minthogy mindenki szeressen, és csak olyanokat írjak, amit jó olvasni. Mindig gondoljátok át, hogy miért közeledik hozzátok egy srác. Van-e / lehet-e bármi rejtett szándéka…

Utóirat: A lófarok menő.

#helllllllóóóóóóka,

Soma papper