Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezt gondolják a srácok az alacsony lányokról

Írás alacsony lányokról – nem csak alacsony lányoknak.
 

Szevasztok Papikáim!

Aki látott már engem (és van szeme), annak nyilván feltűnt, hogy nem vagyok alacsony. Aki látott már engem (és van szeme), annak nyilván feltűnt, hogy nagyon magas vagyok. Isteni szerencse, hogy nem nőttem akkorára, mint amilyen hülye vagyok, mert akkor a hónom alatt dörögne az ég. Mondjuk, így is majdnem. De miért jövök ezzel? Mert a mai nap méretekkel fogunk foglalkozni. A lányok méreteivel.

Természetesen a magasságukra gondolok. Nem titok, hogy egy kicsit hízelegni fogok az alacsony lányoknak, de olvassák el a magasak is! Őket is nagyon bírom. De valamiért azt vettem észre, hogy a környezetemben a srácok elérzékenyülnek, ha látnak egy alacsony lányt. Van sejtésem, hogy ez miért van így, ezt próbálom most átadni nektek. Remélem, sikerül is!

Nagyon rosszul érint, amikor látom, hogy egy lány amiatt kesereg, hogy nem nőtt elég nagyra. Célom, hogy ennek véget vessek. Persze ez nem jelenti azt, hogy a világ összes palija ugyanezt gondolja, de nagy részük (köztük én is) szerint cukik az alacsony lányok. El is mondom, miért.

1. Ölelés

Az első okot nem lesz nehéz megvédeni. Amikor egy alacsony embert átkarol egy nála magasabb, annyira tökéletesen át tudja fogni a testét, hogy majdnem körbeér a keze. Ez maga a mennyország! Alacsony vagy? Elhiheted, hogy minden ember úgy megy el melletted, hogy arra gondol, milyen jó lenne megölelni téged. Mindenki téged akar szeretgetni!

2. Vezetés

Jól olvastad, vezetés! Nem gondoltad, hogy itt fogunk kilyukadni, mi? Lehet, hogy ez fura, de az alacsony lányok annyira cukin vezetnek autót, hogy az nem is igaz. Imádom nézni, ahogy pipiskednek a kormány mögött. És amikor kiszállnak… Elképzelni sem tudom, hogy tudják olyan közelre húzni az ülést a kormányhoz. Mindig elmosolyodom, ha ilyet látok. Ez valamiért vonzó számomra.

3. Ruhák

Klasszikus szitu. Magas fiú és alacsony lány randiznak. Annyira jól érzik magukat, hogy tovább maradnak, mint tervezték. Természetesen az időjárás sem olyan kedvező már, S-es hősnőnk pedig fázni kezd. Ekkor megkapja XL-es hősünk pulcsiját, ami annyira rosszul áll rajta, hogy az már jó. Sőt, nagyon is jó. A legszebb, legaranyosabb dolog a világon.

4. Lábujjhegy

Tévedtem. Ez a legaranyosabb dolog a világon. Amikor egy nálad egy fejjel magasabb srácnak puszit akarsz adni, de egyszerűen nem éred fel az arcát. A mozdulat, amikor elrugaszkodsz lábujjhegyről, többet mond minden szónál. Ilyenkor legszívesebben mindenkinek bakot tartanék. <3

5. Mihez képest?

A legjobb, hogy nem csak a magas srácok érezhetik magukat magasnak mellettetek. Egy átlagos testalkatú fiú is azt érezheti egy alacsony lány mellett, hogy magas. És ez jó. Nyilván nektek ez nem jelent túl sokat, de most arról beszélünk, hogy a pasiknak miért jöttök be. Erre mindig gondolhattok. 

6. Amikor ideges vagy…

Akkor vagy a legcukibb. Van egy szó, amit csak emiatt kerestem ki: ambivalencia. Félek, mégis azt érzem, hogy meg akarlak ölelni. Tudom, hogy nem szép dolog, de imádom, ha egy alacsony lány dühös.

7. Energia

Nincs vonzóbb annál, amikor egy apró termetű csajszi pörög, mint a búgócsiga, és én csak csodálkozom, hogy fér ebbe a pici testbe ennyi energia. Ez az, ami szerintem a leginkább döntő tényező nálunk. A jókedv többet ér, mint bármennyi centiméter. Szóval ne keseredjetek el azért, mert picik vagytok, fordítsátok inkább az előnyötökre!

#puszi,

Soma papa