Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 jel, hogy egy pasi flörtöl veled

Néha a vak is látja, csak te nem.

Mizu, csajok?

A mai napon valami olyasmiről lesz szó, amit külső szemlélőként könnyű észrevenni. Viszont ha veled történik, annyira lesz éles a látásod, mint egy denevérnek. Pedig kezdődik a suli, még viszonylag jó idő is van. Szóval minden feltétel adott, hogy áldozatául ess a jelenségnek. Nyugi, a pasik közé beépült ügynököd (azaz én) felkészít minden eshetőségre!

Flörtölésről fogunk ma tanulni, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnád. Viszünk bele egy kis csavart. Szívügyemnek tekintem, hogy a lányokat felkészítsem az „élet” nevű játékra. Az élet dzsungelében pedig minden ehető – még te is. Épp ezért nem a támadást, hanem a megelőzés módszertanát kell gyakorolni. Ha okosabb vagy a támadódnál, nem érhet meglepetés.

Összeszedtem pár jelet, hogy meg tudd állapítani, hogy egy pasi épp flörtöl veled vagy sem. Egy kis edukáció életből a sulis anyag előtt sosem árt. Nézzük!

1. Fizikai kontakt

Hozzád akar érni. Bármi áron. Nyilva ez nem ok nélkül fog majd történni – talál majd rá ürügyet. Meg fogja dicsérni a hajad, majd megérinti. Megkérdezi, milyen anyagból van a felsőd, és megsimítja. Cukkol, hogy mekkora karod van, és megnyomkodja a bicepszed. Szól, hogy van valami az arcodon, és leveszi. Apróságok, te talán nem tulajdonítasz nekik túl nagy jelentőséget, de neki sokat jelentenek.

2. Mindenkinek ő kell

Valószínűleg még sosem vettetek használt autót, de a szüleiteknek már lehetett hasonló tapasztalata ez ügyben. A legalapvetőbb trükk az eladók részéről, hogy mindig bedobják, hogy nagyon sok érdeklődő van a kocsira. Így próbálnak ösztönözni a mielőbbi vásárlásra. Na, itt is ugyanez van, de full! Elkezdi tolni neked, hogy ez a csaj is akar tőle valamit, az a lány is odáig van érte, és a harmadikat sem tudja levakarni magáról. Persze az egész csak fal. Kamu. Azt hiszi, hogy így majd lépni fogsz.

3. Valahogy mindig felbukkan

Kajálsz? Ott van a háttérben. A szekrényednél vagy? Neki is épp ott van dolga. Témázgatsz a folyosón? A melletted lévő asztalnál ül. Mindig beférkőzik a perifériádba, és flörtöl veled anélkül, hogy egy szót is szólna hozzád. Azt várja, hogy egyszer hozzászólj vagy köszönj neki. Azért legyeskedik körülötted, mert szeretné, hogy ismerősök legyetek.

4. Emoji

Nem arra gondolok, hogy egyszer, amikor beszéltetek, véletlen elhintett egy szívecske szemű arcot. Eggyel súlyosabb esetben beszélhetünk flörtről. Ha minden sora végén valami szívecskés cucli van, az már jelent valamit. Általában ezt azok a srácok nyomják, akik élőben nem mernek annyira kezdeményezni. Nekik chaten extrán nagy a szájuk.

5. Béna szövegek

• „Nem fáj a lábad? Mert egész nap a fejemben járkáltál.”

• „Te biztosan földönkívüli vagy. Ilyen gyönyörű lények nem élnek a földön.”

• „Adnál egy képet magadról? Elküldöm a Télapónak, hogy ilyet kérek karácsonyra.”

• „Nagyon fájt, amikor leestél a mennyből?”

• „Elhagytam a telefonszámom. Megadnád a tiédet?”

Bármennyire is hihetetlen, amikor a pasik tolják az ilyen és ehhez hasonló béna szövegeiket, halálkomolyan gondolják. Nyilván nem kell nekik a telefonszámod, de bármennyire is viccesen van előadva, a szándék mögötte valós. A hülyeség mögé bújva próbálnak imponálni neked. Ha esetleg elutasító lennél, lehet azt mondani, hogy „ááá, csak vicceltem”.

#mostmárérted, #jósulit,

Sommer papper