Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 titkos módja annak, hogyan húzzák a pasik a kiszemeltjük agyát

Bocs, srácok, most dőltök!

Szevasztok papikáim!

Itt van az ősz, itt van ujra,

S szép, mint mindig, énnekem.

Tudja isten, hogy mi okból

Szeretem? de szeretem.

Nem véletlen kezdtem ezzel a Petőfi-idézettel a mai bejegyzést. Hiszen sosem lehetnének aktuálisabbak ezek a sorok, mint most. Hosszú idő óta ez az első szeptemberem a Petőfi Gimi nélkül. Volt ezen a nyáron minden (majd meglátjátok), öröm, bánat, melózgatás, lazulgatás, izgalom, unalom (az mondjuk pont nálam). És persze csajozgatás. Hát hogy a viharba’ ne lett volna csajozgatás?

És ha már itt tartunk. A közös kis nyaraláson azt vettem észre, hogy nem csak nekem nehéz függetlenítenem magamat a Soma-Heni-Rozi tengelytől. Kicsit mintha a csajoknak is gondot okozott volna a sztori. Heninek főleg. Nem is igazán értem, hogy miért feszül. Nem mondta ki, de láttam rajta, hogy majd felrobban. És a legjobb, hogy azt hiszi, nem is sejtem. Jó kis játszma ez. Részemről biztosan.

Pedig ha kicsit okosabb lenne, tudná, hogy érdemes-e kattognia. Te most kicsit okosabb leszel, ugyanis elárulok pár pasis titkot. Pár trükköt arról, hogyan szoktuk húzni a csajok agyát. Hátha ez segít tisztán látni! Hajrá!

1. Hódítások

Amikor a közelében vagy, csak ezekről tud beszélni. Sosem neked mondja őket, általában a haverjaival tolja full kreténben a dolgot. Full kretén = olyan hangosan, hogy még a sztratoszférában is hallani lehet. Nyilván az a valódi célja, hogy te is halld. Gyakran követik el a srácok azt a hibát, hogy átesnek a ló túloldalára, és olyan kamukat hordanak össze, hogy még ők sem hiszik el. Khm, khm, khm… Heltai Miki… Khm, khm, khm…

2. Megcsikiz

Mindenki csikis, és mindenki szereti, ha csikizik. Csak nem mindegy, ki csinálja. Ha a szívednek kedves személy csiklandoz, biztosan te is élvezed a dolgot. Na, erre mennek rá a srácok. Meg arra, hogy ez az intimszféra határain innen és túl is elhelyezhető dolog. Ha valakivel baráti viszonyban vagy, simán megcsikizheted. Úgy kerülnek közel hozzád, hogy nem lépik át a határokat.

3. Becenév

Óóó, igen. Most gondolj vissza, hányszor kaptál egyedi becenevet srácoktól életed során. Kitalálom a választ. Kapásból az, hogy: nem sokszor. Most állj meg, és ne csak az élőbeszédre gondolj. Messenger!!! Így már mindjárt más, igaz?

4. Ellentétek

Amik – ugye – vonzzák egymást. De mi van akkor, ha nincs közöttetek természetes ellentét? Meg kell csinálni. De hogyan? Na, ez az a kérdés, ami az ő fejében is felmerül. És a válasz mindig ugyanaz lesz. Az ellenkezés. Bármit mondasz, ő bele fog állni. Bármit teszel, ő ki fog javítani. Ez egy állandó feszkót eredményez majd, amit mások is látni fognak. Ilyenkor érkeznek a „nektek össze kéne jönnötök” jellegű mondatok.

Na, ez volt a mai anyag. Nem terhellek tovább titeket, mert már suli is van.

#szeretemazőszt,

Soma papa