Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezt gondolják a pasik a magas lányokról

Alacsonyak már voltak, jöjjön a másik fél!
 

Szevasztok, papikáim!

Nemrég arról volt szó, hogy mit gondolnak a srácok az alacsony csajokról. Itt elolvashatjátok a bejegyzést, ha akarjátok. Eléggé csipáztátok azt a cuccot, úgyhogy gondoltam, megcsinálom a másik felét is. Ne legyen az, hogy csak az alacsony csajszikhoz szólok! Most kiderül, mit gondolnak a pasik a magas lányokról.

Azt már a múltkori bejegyzésben is említettem, hogy nem tartozom az alacsony srácok közé Mondjuk úgy, hogy közelebb vagyok a 2 méterhez, mint a 180 centihez. És ezzel szerintem eloszlattam minden kérdőjelet. Viszont párhuzamosan felmerül egy másik probléma is. Honnan tudom én, hogy mit gondol egy pasi egy magas csajról, ha szinte mindegyik alacsonyabb nálam?

Na, ez az! De nyugi, megkértem az alacsonyabb spanjaimat is, hogy  szóljanak pár jó szót a saját és az ellenkező nem égi meszelői érdekében. Pontokba szedtem, amiket bedobtak, szerintem jól fogunk szórakozni. Kapcsolj biztonsági övet, felszállunk! Jó magasra!

1. Divatszabadság

Nem ez lesz a legcukibb, legédesebb és legszerelmesebb gondolat, de az biztos, hogy a legpraktikusabb. Ha egy srác és a barátnője nagyjából egymagasak, olyan mozgástér nyílik számukra öltözködés terén, amilyen korábban soha. A csajszinak mindenképp. Mi van akkor, ha hideg van, de valaki elfelejtett pulcsit hozni magával? Felveszi a másikét! Ezt uniszex darabokkal  simán lehet oda-vissza játszani. Hát nem király?

2. Mi-cso-da szel-fik!!!

Igen! Szelfik! Jól olvasod! A magasabb srácoknak sokszor elegük van abból (nyilva nekem nem), hogy csak ők készíthetnek szelfiket, különben nem látszik a képen, csak az arcuk. Van fogalma arról bárkinek, mennyire király érzés az, hogy odaadhatod a barátnődnek a telódat, hogy lőjön egy fotót, mert elég hosszú a keze? Hidd el, nekem van! Fura, de a mai világban fontos képesség a jó szelfikéz. 😀

3. Több csók

Persze, nyilva megvan annak a romantikája, amikor a lány lábujjhegyre áll, és úgy ”kér” csókot a barátjától. Ezzel nem vitatkozom. De azzal sem érdemes, hogy ez lényegesebben fárasztóbb procedúra, mint oda hajolni a másikhoz és nyomni egy puszit az arcára. Pontosan emiatt nő meg a csókok és puszik száma egy olyan kapcsolatban, amiben azonos magasságú felek vannak. Sima!

4. De megfognám a kezét!

Újabb kényelmi szempont, amire mi, srácok azonnal gondolunk, ha meglátunk egy magas lányt. Megfognánk a kezét! Mert sokkal kényelmesebb fogni egy magas lány kezét, mint alacsonyabb társaiknak. Ugyanis a kisebbeknek lentebb van a kétfeje, a magasabb srácoknak nyilván magasabban. Valakinek ebből engednie kell, és máris kész a kényelmetlenség. Egy magasabb lánynál nincs szükség ilyen kompromisszumokra.

5. Bárcsak magasabb lennék!

Hármat találhattok, melyik pontot mondták az alacsonyabb haverjaim! Nyilva ezt. Nekik ez az első dolog, ami eszükbe jut egy magas lány láttán. Mert abban mindenki egyetért, hogy a magas lányok gyönyörűek. És nagyon nem szeretném még egyszer meghallani, hogy valaki amiatt bánkódik, hogy túl magasra nőtt! Ez sokkal inkább áldás, mint átok… <3

#puszi, #puszi, #puszi,

Soma papa