Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Szokatlan, de vonzó dolgok, amik bejönnek a pasiknak

Na, erre ki számított?
 

Áldás, békesség, málnás édesség!

Ez az évszázad köszönése. VlogOlitól loptam. Jó, nem kertelek, egyből a közepébe vágok! Úton-útfélen megkérdezitek tőlem, hogy mi az, ami bejön egy pasinak egy lányban. Ember legyen a talpán, aki erre a kérdésre olyan választ tud adni, ami maradéktalanul kielégít minden igényt. Nem is tudom, hogy mit mondjak ilyenkor, mert le merem fogadni, hogy a világ összes válaszát hallottátok már. Ha nem tőlem, akkor más pasitól már biztosan.

De nem lenne a nevem Bedő Soma, ha ennek a történetnek most itt vége lenne. Nem lenne a nevem Bedő Soma, ha nem mondanék most nektek olyan dolgokat, amiket korábban még senkitől sem hallottatok. És nem lenne a nevem Bedő Soma, ha ti nem olvasnátok el ezeket a pontokat.

Mindenki nyugodjon le, ez nem szokásos „szép mosoly-jó humorérzék-intelligencia” lista lesz. Valami egészen más, valami furcsa, valami szokatlan. Nem hiszed el? Győződj meg róla a saját szemeddel! Jöjjön pár fura, de vonzó dolog, ami bejön a pasiknak a csajokon!

1. Szervezés

Ugye? Megmondtam, hogy ez a felsorolás más lesz. Van valami, amiben ti, csajok sokkal jobbak vagytok nálunk: a szervezésben. Ez pedig elképesztően ellenállhatatlanná tesz benneteket. Arra gondolok, hogy mi esetlegesen élünk – legtöbbször azt sem tudom, mi történik a következő másodpercben. Ti pedig megterveztek mindent, aprólékosan, kiszámíthatóan. Jó, ahogy kézben tartjátok a dolgokat.

2. Erő

Nincs annál vonzóbb, mint amikor egy lány kiáll az igazáért. Amikor harcol és megvédi a saját véleményét. Erről nem sűrűn beszélnek srácok, de higgyétek el, bejön nekik. Mindegy, miért harcoltok, ha oda tudtuk csapni az ügy érdekben. Ezzel azért lehet azonosulni, erre a tulajdonságra mindenki fel tud nézni. Menő, ha valamit akkor is támogatsz, ha mindenki más ellene van.

3. Nyugóóóóó!

Talán az előző két tulajdonság miatt nehéz megtalálni bennetek a harmadikat. Tök jó, hogy szervezettek vagytok; az is oké, hogy harcoltok az igazatokért. Viszont néha tudni kell pihenni is. Az „engedd el”-filozófia az, ami bennünk nagyon megvan. Ha valami ellen nem tudnunk semmit tenni, nem is foglalkozunk vele. Ha ezt felfedezem egy lányban, az nagyon meg tud fogni.

4. Igényesség

Persze, ezerszer hallottuk már, hogy egy lánynak igényesnek kell lennie. Ez oké. De mit kell ezért tenni? Röviden: sok mindent. Hosszabban: kenni a bőrötöket, körmöshöz/fodrászhoz járni, edzőterembe járni. Csomó időigényes dolgot csinálni. És tudjátok mit? Én szeretek erre várni. Tőlem sosem fogjátok hallani, hogy egy lány túl sokáig készülődik. Ha úgy érzi jól magát, és az eredményen is látszik, csinálja nyugodtan! És biztos vagyok abban is, hogy amikor a pasik ezen értetlenkednek, valójában csak azért csinálják, mert bejön nekik ez az egész.

5. Holnap tali!

Olcsó poén? Igen! Kihagynám? Soha! A legszexibb dolog, ha nézitek a Holnap talit!

#csákó,

Soma papa