Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Így közli veled egy pasi, hogy bejössz neki

Segítek, csajok!

Szevasztok, testrészeim!

VlogOlitól egyre királyabb köszönéseket lehet ellesni a Holnap tali! EXTRA adásaiban. Ajánlom őket a figyelmedbe. Múltkor például kiderült, hogy mennyire „jól” stoppolunk Csabikával. Ha van felvétel, amit az ember nem tesz ki az ablakba, akkor ez az. Én most mégis kiteszem az ablakba. Logikus. Nézd meg itt! :DDD

Na, ennyit az önpromóról. Bár ha engem kérdezel, a Soma-reklámokból sosem elég. Kéne pár plakát a városba az arcommal. Mondjuk ezzel a szöveggel: a legjobb emberismerő. Mert amúgy tényleg az vagyok. A legeslegjobb. A mai bejegyzés is erre fog építeni. Ismét adok valamit a kezedbe, amit felhasználhatsz.

Felhasználhatsz, ha kételyeid támadnak, vagy ha egyszerűen csak kíváncsi vagy. Számos módja lehet annak, hogy megállapítsd, bejössz-e egy pasinak. Vannak jelek, amiket egészen egyszerűen nem tudnak a srácok titkolni, mert lehetetlen. És vannak jelek, amiket ők próbálnak feléd küldeni, mégsem mindig egyértelműek. Ezekről lesz szó most. Dőlj hátra, figyelj, tanulj!

1. Kölcsön kenyér…

Bizony, visszajár. A srácok trükkösebbek, mint faterom régi Trabantján a kormányváltó. (Pedig azt még a jóisten sem értette.) Szóval az a lényeg, hogy minden cuccukat kölcsön akarják adni neked. Legyen az egy ütött-kopott Tetris vagy egy fullos könyv, ők azt akarják, hogy kölcsön vedd tőlük.

Miért? Mert azt akarják hogy tanulj? Mert azt akarják, hogy jól szórakozz? Egy kicsit mindkettő, de leginkább az, hogy újra lássanak, amikor visszaadod a cuccukat. Mondtam, hogy trükkösek.

2. „Olyan jól megértjük egymást…”

„Úgy érzem, te vagy a másik felem.” „Te olyan vagy, mint én, csak lányban.” És társai… Ezeket azért mondja, hogy éreztesse, milyen közel állsz hozzá. De miért nem fogalmaz akkor egyenesen? Ez nagyon egyszerű: mert fél. Olyan mondatokkal biztosítja be magát, amik később védhetőek lesznek.

Ezeket egy barátnak és egy ”barátnál jóval többnek” sem ciki mondani. Ha kiderül, hogy te nem úgy érzel, mint ő; mondhatja, hogy nem úgy gondolta. Így nem kerül cikibe sem előtted, sem maga előtt. Legalábbis így érzi.

3. Bók, bók, bók

Mit tippelsz, tízből hány srác veszi észre, hogy új a hajad/körmöd/sminked/ruhád/telefon tokod/macskád/kutyád? Igen, csak az az egy (vagy több), amelyiknek bejössz. Ez egyszerűen nincs belénk kódolva.

Ha egy srác azzal jön, hogy jó a szetted; szép színű a körmöd; menő az új sminked; király a fodrászod; az több, mint árulkodó…

4. „Gyakran jársz ide?”

Amikor egy kávézóban, buliban odalép hozzád egy srác, és megkérdezi ezt… Na, akkor… Akkor már lehet tudni, hová is akar kilyukadni valójában. A klasszik csajozós szövegek olyankor jönnek (ha nem tudod, mik ezek, kérdezd meg a nagyszüleidtől/szüleidtől, ők mivel robbantak), amikor pánik van. Elhatározzák, hogy most lecsapnak, de menetközben meggondolják magukat. Csak ilyenkor már rég késő.

És persze vannak, akik egy az egyben eléd állnak, és megmondják, hogy tetszel nekik. Manapság ez már elég ritka, hála a modern technikának. Nem csak te lógsz egésznap a Fb-n, Instán, Snapchaten, TikTokon…

#csááááááááááááákó,

Soma papa