Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

8 dolog, amitől az összes pasi veled akar majd randizni

Nem viccelek...

Szevasztok, bogyókák!

Tényleg nem viccelek. Azt meghagyom Bálintnak meg Miklóskának, a két országos bolondgombának. Komolyan nem tudom eldönteni, melyik gyereknek van kevesebb esze. Láttátok azt a videót, amikor Bálint az alvó Mikit csapkodja párnával? Nézzétek vissza! Nem is tudom, mi a legjobb kifejezés erre a videós alkotásra? Talán ez: médiatörténeti mérföldkő. Ennyire kevés agysejt még nem szerepelt egyetlen felvételen a mozgóképrögzítés több mint 100 éves történelmében. Hahahaha!

Tudjátok, mire gondoltam, mikor ezt a közel kétperces borzalmat néztem? Hogy egyszer ennek a két okostojásnak is lesz csaja. Utána meg arra, hogy bármit megtennék érte, hogy ez a lány ne az én olvasótáboromból kerüljön ki. És pontosan emiatt ültem most gép elé, hogy közvetett módon megvédjelek titeket Eszterházi Bálinttól és Heltai Mikitől.

És ha ezt úgy tudom elérni, hogy elmondom nektek, hogyan lehettek még vonzóbbak, akkor el fogom mondani. Pontokba szedtem pár dolgot, amivel elérheted, hogy válogathatsz a pasik között. Hesszeld csak!

1. Szép mosoly

Szó szerint értem. Amit a srácok először megnéznek egy lányon, az a mosolya. A mindennapi fogmosás és a fehér fogak megléte nemcsak esztétikai, egészségügyi szempontból is elengedhetetlenek.

2. Sok hobbi

Minél több hobbid van, annál könnyebb az ismerkedés. Egy sokoldalú lány nyilván előbb talál magának párt, hiszen több dologról tud mélyebb beszélgetésekbe bocsátkozni. Úgyhogy irány filmet nézni, sportolni, bélyeget gyűjteni, utazni, olvasni, videojátékozni, stb…

3. Élénkség

A srácoknak bejönnek a kicsit lobbanékony csajokat. Van benne valami szórakoztató, amikor egy sima vásárlást képesek elmesélni úgy, mintha legalább a hétfejű sárkánnyal küzdöttek volna. Meg jó, ha az ember nem olyan, hogy beállítják a sarokba, és addig ott van, amíg nem mondanak mást.

4. Hangsúly a különlegesen

Érdekesen nevetsz? Van egy feltűnő anyajegyed? Valami más rajtad, mint a többieken? Ezt meg ne próbáld eltitkolni! Ki kell hangsúlyoznod azt, ami megkülönböztet téged mindenki mástól! Ez a kulcsa annak, hogy észrevehető légy.

5. Vélemény

Ezt nem először írom, de valószínűleg nem is utoljára. Egész egyszerűen menő, ha egy lánynak van saját véleménye, és ezért képes is vitába szállni. Érvekkel. Az érvelés szexi.

6. Rögtönzés

Te jó ég! Ha tudnátok, mióta várok egy spontán lányra… Azt értem ez alatt, hogy olyan lányra, aki nulla információval képes megoldani szituációkat. Jól. Pont úgy, ahogy általában a srácok szokták.

7. Lazaság

Miért vesztek mindent halálosan komolyan? Két szó: ENGEDJÉTEK EL! Nem jó, ha valaki már egy egyszerű házifeladaton is szétstresszeli magát. Persze, fontos az iskola, de az egészség eggyel fontosabb. Plusz mi lesz, ha szembe találjátok magatokat egy igazán nagy problémával? Csak lazán…

8. Nevessetek!

Sokat. Mindenen. Akár magatokon is. Ne sértődjetek meg, ha (egészséges keretek között) viccelnek veletek. Meg kell tanulnotok helyükön kezelni a dolgokat. Ez megint csak olyan dolog, ami kifelé és befelé is hasznos lesz.

#hajrá, #ismerkedjetek, #puszi,

Soma papa