Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 TUTI jel, hogy bejössz egy srácnak

Mondom: TUTI.
 

Hello, szia, szevasz! Van nálatok terasz?

Videóblog Olivér testrészem megint odarakta a köszönést egy korábbi Holnap Tali EXTRA epizódban. De nem ezen akadt meg a figyelmem első sorban. Hanem Henin. Nem, nem úgy. Na, jó, úgy is nyilva, de most a hangsúly azon van, amit mondott. Nézd vissza, bemutatta a pasikat. Éreztem, hogy ez a sztori kicsit nekem is szól, de halálra röhögtem magam a felvételen. Többször is írtam már ebben a témában, sőt, még a törpe spanom, Muki Miki is körmölt pár sort az ügyben. Az írásainkat amúgy ITT tudod visszaolvasni.

Ami feltűnt mindkettőnknek, hogy minden ilyen bejegyzés után rengeteg kérdés érkezik az olvasóktól. Ezekre sajnos lehetetlen külön-külön válaszolgatni, de ígérem próbálkozunk. Ez is ilyen próbálkozás most. Szóval összeszedtem a legnyilvánvalóbb jeleket (és CSAK a legnyilvánvalóbbakat), amik arra utalnak, hogy egy pasi kedvel téged. Ha ezután is marad benned kérdőjel, azokat is feloldjuk. Remélhetőleg egyre kevesebb ilyen lesz. Jöjjön az 5 jel!

1. Kezdeményez

A napnál is világosabb jel. Ha látja, hogy a közelben vagy, odamegy. Ha látja, hogy egyedül vagy, leszólít. Ha látja, hogy nincs programod, elhív valahová. Ha látja, hogy jól érzed magad, elhív újból. Minél többet akar megtudni rólad, mert minden érdekli, ami veled kezdődik. És ezt nem mástól, nem közösségi oldalakról, nem közvetett módon akarja megtudni, hanem a leghitelesebb forrásból: tőled.

2. Figyel és emlékszik a részletekre

Elhintettél egy félmondatot arról, hogy mi a kedvenc állatod? Egyszer halkan említetted, hogy ételallergiád van? A tavalyi évben felvettél egy ruhát, amit egyetlen egyszer volt rajtad? Sűrű chatbeszélgetéseitekben egyszer zárójelben említetted, hogy hol nézted a kedvenc sorozatod egyik epizódját? Elkottyintottad neki évekkel korábban, hogy találkozol egy sráccal? Nemcsak mindenre emlékszik, de fotórészletességgel tudná lefesteni a pillanatot, amikor ezek történtek.

3. Testbeszéd

Ez elég hülyén hangzik, de tényleg megfigyelhető. Sokszor nem veszed észre, mert valószínűleg te is zavarban vagy, amikor beszéltek. De legközelebb próbáld ki, hogy keresztbe teszed a karod magad előtt vagy megvakarod a tarkódat. Utánozni fog. Nem tudatosan fogja csinálni, csak lányos zavarában. De attól még vicces.

4. Megváltozik miattad

Ahhh, ez az egyik legnehezebb dolog, amivel egy tinédzser srácnak meg kell küzdenie élete során. Ha tudnátok, mennyit szenvedtem, mire észrevettem, majd egyáltalán úrrá tudtam lenni a helyzeten. A megváltozást itt rövidtávon és azonnal értem. A lényege az a dolognak, hogy amint feltűnik a kiszemelt lány (azaz te), pasink (azaz ő) azonnal elkezd furán viselkedni. Hangosabb lesz, hülyeségeket beszél, stb.  Tipikus…

5. Szokatlanul sokat bókol

Értsd: tényleg szokatlanul sokat. Amikor már azt is megdicséri, milyen szép a szakad füzeted megtaposott, kávéfoltos lapján lévő szamárfül, kezdhetsz gyanakodni. A bók ingyen van, a pasik pedig szeretek azokat a dolgokat, amik nem kerülnek sokba, de örömet szereznek a csajoknak. Jobban belegondolva már nem is akkora hülyeség, amiről Heni beszélt…

#puszi, #pá,

Soma papito