Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

8 tipp, amitől AZONNAL cukibb leszel

Maxoljuk ki a cukiságfaktort!
 

*Most képzeljétek el a legdiadalittasabb zenét, amit valaha hallottatok! Ebben a pillanatban épp a Soma blog 100. bejegyzését olvassátok. Köszi, köszi, köszi!*

Csumidázlak titeket, papikáim és mamikáim!

Inkább csak mamikáim, mert ez a bejegyzés (is) inkább nekik szól. Mint tudjátok, apám igazi ezermester. Mi következik ebből? Hogy a fia legalább kétezermester – ha nem több. Míg a fater csak az offline világban tud maradandót alkotni, én online is képes vagyok szórni az igét, ami kinyit még ”néhány” ajtót abban a bizonyos a szobában, amit életnek nevezünk. Így sokkal szélesebb körhöz juthat el az okosságom, mint az ősömnek. Nem véletlen, hogy Superman S-betűt visel a mellkasán. Az azt jelenti, Soma. Én vagyok a példaképe. (Egy kis önfényezés a 100. epizód alkalmából. CENTENÁRIUM!)

Ha már Superman… Hasonlóan hozzá, én is próbálom a SomGerZsonMik Prod. által biztosított hatalmat úgy felhasználni, hogy az a jó ügyet szolgálja. Magyarul: szeretek segíteni nektek. Ma is olyan tippeket adok, amik segíthetnek az emberi kapcsolatok építésében. Cukiságfaktort fogunk maxolni. Fogadjátok sok szeretettel a tippjeimet!

1. Éneklés

Olyan a hangtok, mint repedt fazék? Kit érdekel! Az éneklés jókedvet, vidámságot tükröz. Ha van egy kedvenc dalotok, és próbáljátok utánozni az előadót, az vicces. Minél inkább messzebb álltok a valóságtól, annál nagyobb a FUN-faktor. Merjétek kiengedni a hangotokat!

2. Mackónadrág

Érthetitek képletesen és érthetitek szó szerint is. Elismerem, hogy óriási meló van abban, hogy mindig tip-top legyen egy csajszi. De nincs annál őszintébb és ”szeretnivalóbb” dolog, amikor valaki felvállalja a totál naturális énjét. Higgyétek el, van, akinek így vagytok a legszebbek!

3. Kócos haj

Részben kapcsolódik az előző ponthoz, viszont mégis úgy gondoltam, önállóan kell szerepelnie a listán. Biztosan nektek is van ismerősötök, aki mindig patika külsőre, a haja mégis látszólag rendezetlen. De úgy rendezetlen, hogy azzal több időt töltött, mint akinek katonás rendben állnak a hajszálai. Valamiért ez cuki szerintem.

4. Tudás

Igen, szerintem a tudás és a műveltség cuki. Szerintem a cukiság fogalma sokkal tovább terjed, mint néhány ostoba cicás videó az interneten. Azt vallom, hogy minden cuki, ami valakit feldob, jobb kedvre derít. Erre az információátadás is képes. Ha ti tudtok valamit, amit én nem, és azt megosztjátok velem, ennek örülni fogok.

5. Tánc

Az éneklés mellett a másik legmókásabb dolog a világon. Ehhez is csak bátorság kell, tök mindegy, hogy tudtok-e vagy sem. A lényeg a hangulat és a szenvedély, hogy látszik rajtatok, nem érdekel, mint gondolnak a többiek. (Ha látni akarjátok, én hogyan éneklek és táncolok, kattintsatok ide!)

6. Sztorizás

Nem a sima sztorizás. Arra gondolok, amikor kézzel-lábbal meséltek valamit. Az valami haláli. Megy a csapongás ötezerrel, egy mondat a sztori elejéről, egy a végről. Közben úgy hadonásztok, mint egy felszálló helikopter. Ilyenkor képtelenek vagyunk a lényegre figyelni, ellopjátok a show-t. 😀

7. E/2.

Mind egyediek vagyok. Vállaljátok önmagatok, annál nincs cukibb!

#szevasztoooook,

Soma úr