Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

4 fura dolog, amit a pasik csinálnak, ha bejössz nekik

Pasis dolgok egy pasitól, neked.
 

Szevasztok, vajaskenyerek!

Múltkor beleszaladtam egy videóba, amin Miklós és Bálint arról értekezik, hogyan viselkedik egy igazi férfi. Maradjunk annyiban, hogy rég kacarásztam ilyen jót. A legnagyobb, hogy végig olyan frázisokat durrogtatnak, mintha épp felvétel előtt néztek volna meg egy borotvahab-reklámot. Olyanok, mint a törpehörcsögök – aranyosak, de nem vársz tőlük semmi extrát. Én azért bírom őket.

Amúgy nem hülye gyerekek, mert témaérzékenységük van, csak nem tudják tálalni a dolgot. Remélem, nem haragszik meg egyik törpe sem, ha félig lenyúlom ezt a topikot. Sokkal érdekesebb lenne az egész, ha behúznánk a dologba a lányokat is. Hogyan viselkednek a pasik, ha bejön nekik egy lány? Már leírtam párszor. De vannak egészen szokatlan viselkedési formák. Amikor teljesen mást csinál egy srác, mint amit valójában gondol. Ezekről lesz szó ma.

1. Halkan és komolyan

Ez elég érdekes. Azt gondolná az ember, hogy amikor olyan emberrel beszélget, aki többet érez iránta barátságnál; akkor a másik fél láthatóan boldog lesz. És ha boldog lesz, akkor nevetni fog, ugye? Aha, feltéve, ha nem parázik attól, hogy elront valamit. Mert a srácoknak is vannak félelmeik.

Szóval ha azt tapasztalod, hogy egy alapvetően harsány, jókedélyű pasi veled valamiért komoran és halkan kommunikál, kezdhetsz gyanakodni. Valószínűleg az áll a háttérben, hogy „idegenben jó az X” alapon biztonsági játékot folytat. Nem akar olyat mondani, amivel elijeszthet téged. Kelleni fog néhány alkalom, hogy feloldódjon, és megismerhesd az igazi személyiségét.

2. Túl magabiztos

Szintén tipikus, szintén fura szokás. A túlzott magabiztosság hátterében hasonló okok állnak, mint az előző pontban említett viselkedési forma mögött. Csak máshonnan kell nézni. Itt az a lényeg, hogy mindent meg akar tenni a srác, hogy maga mellett tartson téged. Fél attól, hogy ha beismeri, hogy nem ért valamihez, már nem fogod őt vonzónak találni.

Mellékesen jegyzem meg, hogy ez sokszor veszélyes is tud lenni, mert ilyenkor vállalnak be olyan dolgokat emberek, amikben egyáltalán nem vagy csak kicsit mozognak otthonosan. Tehát ha látod, hogy valaki azért készül valami hülyeségre, hogy lenyűgözzön téged, próbáld meg lebeszélni. Nem kellenek a hősök…

3. Megbánt

Ó, jaj! Ha tudnád, hányszor bántottam meg valakit csak azért, mert bejött nekem! Ja, elég rosszul hangzik, tudom. De attól még igaz. Amikor szerencsétlen srác próbál veled viccelődni, de vagy te nem veszed a lapot, vagy ő lő túl azon a bizonyos célon… Elég kellemetlen szituációk születhetnek, ha nem ismeritek egymás határait.

Viszont fontos megjegyezni, hogy 99%-ban nem szeretne téged bántani, egyszerűen csak balfék. Mindenkinek jár második esély. Harmadik már nem biztos. Negyedik pedig tuti nem…

4. Dicsekedik

Ha van idegesítő dolog, akkor ez az. Sokszor a srácok így próbálnak értéket rendelni a személyiségük mellé. Azt gondolják, így felhívhatják magukra a figyelmet. Általában ez kétségbe esett próbálkozás, ne ítélj el senkit emiatt. Keresd meg az inkább az indokot, hogy miért csinálja! Na, mára ennyi, később folytatjuk…

#pacsi, #puszi,

Soma papa