Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

10 dolog, amit a csajok nem tudnak a pasikról

Nyugi, ezután minden világos lesz!
 

Szevasztok, papikáim és mamikáim!

Mostanában a három grácia, Miki, Bálint és Erik eléggé C-vágányon van a csajoknál. Szerencsétlen csepp gyerekek nem veszik észre, hogy úgy játszanak velük, ahogy ők a nyamvadt konzoljukkal. Nem igazán hibáztatom őket, mert mind voltunk fiatalok (de szemtelenek ugye soha…). Pontosan tudom, milyen érzés, amikor úgy érzi az ember, már majdnem megvan egy csaj, csak egy picike hiányzik. Hahaha, viccelek, nekem sosem hiányzott semmi.

Szóval valamit nem tudnak Mikiék, amit a csajok igen. Úgy rángatják a srácokat a zsinóron, mint három marionett bábút. Pedig egyébként le merem fogadni, hogy a csajok sem tudnak mindent a férfi lélekről. Ebben a korban meg pláne nem, sőt…

Még később sem. De szerencsétekre, csajok, itt van nektek Soma papa. Tudjátok, az a csávó, aki elhoz nektek 10 dolgot, amiről fogalmatok sincs, pedig pasikhoz kapcsolódnak. Kapjátok elő a szövegkiemelőt, és emeljétek ki a lényeget!

1. Nem figyelünk

Próbálunk (vagy legalábbis úgy teszünk, mintha figyelnénk), de valamiért mégsem megy. Mesterien tudjuk leplezni, hogy felfogjuk, amit mondanak a csajok, de valójában egy majom cintányérozik a fejünkben, ha kicsit is komplikáltabb üzenet érkezik felénk, mint az „egy meg egy”.

2. Olyan zenéket hallgatunk…

Amilyenek soha, de tényleg soha nem gondolnátok. Ha megnyitnátok a telónkon a zenelejátszót, lenne pillázás… Igen, titokban mind nyomatjuk azokat a zenéket, amiket menő cikinek tartani. Tudjátok, hogy megy ez…

3. Vannak érzelmeink

Kívülről sziklák vagyunk, otthon viszont anyuci egyetlen picike fiacskái. Akkor is, ha többen vagyunk testvérek. Vannak cuccaink, amik nélkül nem tudunk elaludni (pl. párnák, pólók, stb.). És igen, elsírjuk magunkat a Titanicon. Szeretjük azokat a dolgokat, amik a gondtalan gyerekkora emlékeztetnek bennünket – például a meséket.

4. Érdekel minket, hogy nézünk ki

Amikor legközelebb betámad titeket egy srác azzal, hogy túl sokat tollászkodtok a fürdőben vagy a tükör előtt, ne vegyétek magatokra a szavait! Higgyétek el, hogy a srácok között is vannak olyanok, akik csajokat megszégyenítő lassúsággal készülnek el reggelente suli előtt. És páran még így is botrányosan néznek ki. Nem magamra gondolok, hanem Csabira.

5. Szeflik

Ciki bevallani, de imádjuk fotózni magunkat. A telefonunk Fotók mappája tele van egyforma képekkel. És egyet sem törlünk ki. Ehhez nem is fűzök hozzá többet.

6. Félünk a magasban

Ha egy pasit ki akartok mozdítani a komfortzónájából, vigyétek 1000 méter fülé. Lehetőleg valami hegyi kilátóba, ahol nincs biztos talaj a lába alatt. A legbrutálisabb terminátor is úgy fog reszketni egy ilyen szituban, mint a nyárfalevél. Nagyon vicces tud lenni.

7. Tesó

Tudtátok, hogy ez a kedvenc szavunk? Mindenki a tesónk, még az is, aki amúgy nem. Már-már gyakrabban használjuk ezt a szót, minthogy levegőt veszünk. Minél többször mondjuk, hogy tesó, annál jobban érezzük magunkat az adott helyzetben. Tesó!

8. Van egy határ…

Amit ha átlép valaki, akkor bizony tombolni kezdünk. Van egy-két kivétel, de leggyakrabban ez a határ ott húzódik, amikor valaki bele akar szólni az életünkbe. Egyetlen pasi sem tűri meg, hogy megmondják, hogyan csináljon valamit. Még akkor sem, ha a kritika történetesen pozitív. Ez nagyon rossz tulajdonság.

9. A pillanat varázsa

Sokszor az adott pillanatban döntjük el, mit fogunk tenni a következőben. Hiába tűnik úgy, hogy pontosan tudjuk, mit csinálunk, sokszor ez nagyon nem így van. Mint épp most. Ez a pont csak azért került be ide, mert sokkal jobb, ha 10-et szedek össze.

10. Imádjuk a Holnap tali!-t

Én szóltam. És nem, most sem hagyom ki a legjobb dolgot a listáról: Holnap tali!

#szevasztoooooooook,

Soma papa uraság