Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 dolog, amitől a srácok eldobják az agyukat

Ezektől szabályosan felrobbanunk.
 

Hellóbelló, arcok!

Minden úgy kezdődött, hogy múltkor ettem volna egy kis ropettát. Remélem, senki sem gondolta azt, hogy majd felállok és hozok magamnak. Még mit nem… Elkezdtem tesztelgetni Csabikát. Megnéztem, meddig mehetek el nála. Kíváncsi voltam, hol az a pont, amikor a csávó felrobban, és gránátrepeszként küldi felém a tomboló ökleit. Végül rá kellett jönnöm, hogy ez a pont olyan, mint télapó. Nem létezik. (Remélem, nem rontottam egy ember decemberét sem már októberben.)

Pedig próbálkoztam becsülettel. Szegény srác vérét akkor is szívtam, miközben épp randira készült. Valljuk be, ez elég aljas dolog, mégsem zökkent ki. Itt már komolyan elgondolkoztam, hogy van-e olyan pillanat, ahol ez a szerencsétlen gyerek ledobja a láncot. Aztán rájöttem, hogy bennem van a hiba. Eredendően. Hát persze! Nem vagyok csaj! Csak egy csaj tudja elérni, hogy még azok az emberek is eldobják az agyukat, akik egyébként nem hajlamosak ilyesmire. Össze is szedtem pár dolgot, amitől egy pasi szabályosan megkergül. Jöhet az újabb lista?

1. Féltékenység

Amikor a lányok kijátsszák a féltékenységi kártyát, az elég érzékenyen hat ránk. Természetesen arra gondolok, amikor szándékosan féltékennyé tesztek bennünket. Pontosan tudjátok, hogy imádjuk a társaságotokat, és ezt kihasználjátok. Csak azért, hogy utána jobban értékeljük azt, hogy veletek vagyunk. És a legdurvább, hogy működik. Ki érti ezt? Csodálkoztok, hogy kifordulunk önmagunkból?

2. Szándékos visszautasítás

A legcsajosabb csajtaktika, ami létezik. A célja ugyanaz, mint a féltékenységi manővernek. A szitu adott. Betegesen szeretnétek randizni a sráccal, ő pedig nagy nehezen összeszedi a bátorságát, leszólít, és várja a reakciót. Erre mi jön? Ti direkt lekoccoljátok szegényt, hogy ha igazán akarja, próbálja meg még egyszer. És bár minden porcikája tiltakozni fog, újra odamegy…

3. Egy illat mind felett

Ez már eggyel előrehaladottabb kapcsolatifázisban jön elő. Amikor úgy kapunk tőletek ajándékot (párnát, takarót, akármit), hogy befújjátok a parfümötökkel. Mi pedig fekszünk az ágyban, és semmi mást nem csinálunk, csak szagolgatjuk. És örülünk neki. Őszintén. Mert olyan illata van, mint a mennyországnak. Mi ez, hanem őrület?!

4. Mondd a nevem!

Van valami, ami jobban hat a srácokra, mint bármilyen doppingszer. Valami, ami jobban feldobja őket, mint egy liter kávé. Az, ha kimondjátok a nevüket. Meg ne kérdezzétek, hogy ez miért van. Talán valami olyasmi állhat mögötte, hogy jó érzés olyantól hallani a nevünket, akit sokan csodálnak/ismernek. Így elhisszük, hogy kicsit mi is népszerűek vagyunk. Ettől képesek vagyunk teljesen bepörögni.

5. Titok

Ha van valami, ami kioffol minket, az az, amikor elkezditek tolni a csajos titkolózásokat. Amikor pontosan tudjuk, hogy rólunk beszéltek, mégis úgy tesztek, mintha atomtitkokról lenne szó. Ilyenkor teljesen meghasad a tudatunk. Próbálunk kifelé visszafogottak maradni, belül viszont kaparjuk a falat, hogy mindent hallani akarunk.

Na, gyerkőcök! Ennyit mára. Ha jók lesztek, hozok még hasonló listákat. Akad még ott, ahonnan ez is jött.

#csumpedli,

Soma báró úr