Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ezeket keresik a pasik a barátnőjükben

Benned megvannak?
 

Szevasztoooook, gyerekek!

Soma papa, a pincérek királya, a felszolgálás Picassója, a szervírozás Michelangelója, a tálalás Da Vincije újra eljött hozzátok. Tudjátok, mi változott meg az életemben, mióta Márkóval dolgozom? Sokkal többet tudok a férfi-nő kapcsolatról. Komolyan, annyi randit látok egy óra alatt, mint eddig egész életemben. Másnak munka, nekem továbbképzés.

Egész életemben arra törekedtem, hogy megpróbáljam a dolgok legpozitívabb oldalát nézni. Na, hát itt lehet, hogy kevés a pénz, jatt sem mindig jó, de legalább tudok nektek segíteni a megszerzett tapasztalatokkal. Ami nekem minden földi fityingnél többet ér. Ha egy srác vagy egy csaj előbb érkezik a randira, és beül hozzánk, én rendszerint betámadom egy kis beszélgetésre. Szórakoztatom, amíg meg nem érkezik, akire vár…

Ilyenkor mindig próbálom kideríteni, hogy ki milyen tulajdonságokat keres a másikban. Első körben leírom, a pasiknak mire van szükségük. Ha érdekel titeket, elhozom majd a csajok igényeit is – az egy hosszabb lista lesz. 😀 Na, de lássuk a listát!

1. Csapatmunka

A pasik társat keresnek. És ezt a szó legtágabb vett értelmében gondolják, nem csak fizikai szempontból. Olyan emberre van szükségük, akik mindenben partnerek. Tudnak együtt nevetni és sírni is velük. Jó, ha a kiszemelt tudja ütköztetni velük a véleményét. Szóval tényleg nem egy bábút akarnak maguk mellé. És ezzel maximálisan egyet tudok érteni.

2. Valami más

Nem tudom, hány nő él a földön per pillanat. Nagyon sok, valószínűleg le sem tudok írni akkora számot. Ki kell tűnni valahogy közülük. Mindegy, mivel. Ez lehet külső és belső tulajdonság is, a lényeg, hogy más legyen, mint a többieké. És a legfontosabb, hogy ezt a tulajdonságot egy lány akkor se hagyja el, ha rajta kívül az összes nő elhagyja azt. Van valami eszméletlenül vonzó abba, hogy valaki képes valami mellett a végsőkig kitartani.

3. Motiváció

Úgy vettem észre, nagyon sok fiú a motivációt látja a lányokban. Ha egy csaj kér meg egy srácot valamire, sokkal gyorsabban és nagyobb hatékonysággal válik valóra az a valami, mintha egy másik pasi kérné. És ez a lényeg. Olyan, mintha a lányok lennének az üzemanyag a srácok motorjában. Legyen szó edzésről, tanulásról, pihenésről – bármiről. Úgy érezzük, hogy egy lánnyal (vagy egy lányért) mindenhez sokkal több kedvünk lenne.

4. Valóság

Ez egy nagyon tág fogalom, és nagyon nehéz is megérteni. De azért megpróbálom elmagyarázni. Aki beszélt már valaha olyan emberrel, akiről lehet tudni, hogy itt-ott szeret ferdíteni, tudja, miről beszélek. Nem szerencsés, ha valaki csak azért mesél valamit máshogy, mint ahogy megtörtént, hogy érdekesebbnek tűnjön a személyisége. Ezek apró hazugságok – talán nem is tűnnek adott pillanatban súlyos bűnnek –, mégis óriásit torzíthatnak a kialakított képen. És higgyétek el, a srácok elég jó kamudetektorral vannak felszerelve…

5. Boldogság

A legfontosabb ez. Nem véletlen hiányzik a listáról az a pont, hogy a srácok önmagukat keresik a lányokban. Azért mert nem. Természetesen nagyobb esély van arra, hogy boldog leszel egy hozzád nagyon hasonló emberrel. De láttam már olyat is, hogy valaki a saját reciprokában találta meg az igazit. A boldogság elengedhetetlen, és nem feltétele a hasonlóság. 

#csááááááááá,

Soma papa